Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Masini Care Incep Cu Litera A

432 rezultate
1 2 3 >>

LITERA INTERNATIONAL
Descriere: EDITURA LITERA - MAI MULT DECAT O EDITURA, LITERA E UN MOD DE A INTELEGE CARTEA. CARTE CLASICA, CARTI PE CD-ROM NUMAI LA EDITURA LITERA.
Adresa: Calea Floreasca Nr. 60, Et. 5, 014462 Bucuresti, Romania

BMO SERVICES SRL
Descriere: ITI POTI UMPLE CASA DE TOATE ELECTRONICELE SI ELECTROCASNICELE PE CARE LE DORESTI, CU NUMAI 5-10% DIN BANII CAT AR COSTA IN MOD NORMAL! VREAU SA SPUN CA LA NOI DISCOUNT-URILE INCEP DE LA 90% UITA-TE LA LICITATIILE TERMINATE SI TE CONVINGI SINGUR. HTTP://WWW.BIDMANIA.RO/LICITATII-TERMINATE.HTML FA-TI ACUMA CONT PE WWW.BIDMANIA.RO SI PRIMESTI 10 CREDITE GRATUITE CU CARE POTI INCEPE INSTANT SA LICITEZI SI SA ADJUDECI ORICE PRODUS ITI DORESTI. AVEM SI PROGRAM
Adresa: Calea Stan Vidrighin, Nr. 14A, Etaj 1, Timisoara

S.C. PESTREMIR S.R.L.
Descriere: PESTRE.RO ESTE UN AJUTOR DE NADEJDE IN LUPTA CU DAUNATORII DIN GRADINA SI FERMA SI ESTE CEL CARE ITI RECOMANDA UTILAJELE DE CARE AI NEVOIE. NOI IFERIM CLIENTILOR NOSTRI O DIVERSITATE FOARTE MARE DE PRODUSE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR INDIFERENT DE SOLUL IN CARE SUNT PLANANTE. NOI CREDEM IN PRODUSELE DE CALITATE SI DE ACEEA LUCRAM DOAR CU PRODUCATORI CONSACRATI.
Adresa: Strada Locotenent Stancu Ion 6, Targoviste, Dambovita

S.C. PESTREMIR S.R.L.
Descriere: PESTRE.RO ESTE UN AJUTOR DE NADEJDE IN LUPTA CU DAUNATORII DIN GRADINA SI FERMA SI ESTE CEL CARE ITI RECOMANDA UTILAJELE DE CARE AI NEVOIE. NOI IFERIM CLIENTILOR NOSTRI O DIVERSITATE FOARTE MARE DE PRODUSE PENTRU PROTECTIA PLANTELOR INDIFERENT DE SOLUL IN CARE SUNT PLANANTE. NOI CREDEM IN PRODUSELE DE CALITATE SI DE ACEEA LUCRAM DOAR CU PRODUCATORI CONSACRATI.
Adresa: Strada Locotenent Stancu Ion 6, Targoviste, Dambovita

CARADVISER.RO
Descriere: ULTIMELE STIRI DIN DOMENIUL AUTO, SPORTURI CU MOTOR, MASINI NOI, MASINI SH, VIDEO, TUNING, EVENIMENTE SI DISCUTII DIN ACEST SEGMENT.
Adresa: Iacob 87


STELAS CONSULTING
Descriere: SUNTEM DE 10 ANI PE PIATA SI ESTE DISTRIBUITORUL EXCLUSIV AL MARCILOR GERMANE PRECUM: VAKONA (TUMBLER- MALAXOR, MASINI DE INJECTAT SARAMURA) ALCO (LINII DE SNITELE, HAMBURGERI, PRODUSE SEMIPREPARATE) EIMA (LINII COMPLETE DE PROCESARE CARTOFI) EBERHARDT (PRESE DE SUNCI) , SI AL MARCILOR ITALIENESTI CA: CRM (MASINI DE FELIAT PIEPT DE PUI/CURCAN, MASINI DE GHEATA) , AL MARCII SPANIOLE FATOSA (MASINI DE TOCAT CARNE, MALAXOARE, CUTTERE, GHILOTINE, SPRITURI VERTICALE CU PISTON)
Adresa: BRAGADIRU, Ilfov

BESTTEAMPRO
Descriere: OFERIM DISTRIBUTIE DE:FLYERE, REVISTE, PLIANTE PUBLICITARE,CALENDARE ETC,CAMPANII ELECTORALE(CASETE POSTALE,MASINI,DIRECT,ZONE CIRCULATE,ETC),CELE MAI MICI PRETURI(NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE CANTITATE) CU REZULTATE IN TIMP REAL.ACEST TIP DE PROMOVARE ESTE UNA DINTRE CELE MAI DE SUCCES,CARE CER RESURSE FINANCIARE MINIME.
Adresa: Calea Vacaresti nr. 11, Bucuresti

HAINE DE PICI
Descriere: EU, MAMICA DE PICI DIN 2009, AM DECIS SA CREEZ UN MIC MAGAZIN PENTRU MAMICILE, TATICII, BUNICII SI FRATIORII GRIJULII. CU TOTII NE DORIM CA MITITEII NOSTRI SA SE SIMTA CONFORTABIL IN HAINUTELE PE CARE LE POARTA, MATERIALELE SA FIE CAT MAI PRIETENOASE CU PIELEA LOR SENSIBILA. PUISORII NOSTRI SUNT MAI FERICITI SI MAI FRUMOSI ATUNCI CAND SUNT IMBRACATI CU HAINUTELE POTRIVITE. IAR NOI, CEI CARE LE OFERIM, SA NE PUTEM BUCURA DE UN PRET ACCESIBIL SI O CALITATE DEOSEBITA.
Adresa: Bucuresti

MATERIALE CONSTRUCTII
Descriere: MATERIALE CONSTRUCTII. UN PORTAL CU FIRME DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR CARE PRODUC SAU COMERCIALIZEAZA MATERIALE DE CONSTRUCTII. VENITI IN INTAMPINAREA CELOR CARE VOR SA CONSTRUIASCA FACANDU-VA CUNOSCUTA OFERTA DUMNEAVOASTRA.
Adresa: Avram 24

NUTA RECOVER
Descriere: NUTA RECOVER ESTE O COMPANIE CU CAPITAL PRIVAT CARE SE OCUPA CU SERVICII DE COLECTARE SI RECUPERARE A CREANTELOR PENTRU PERSONE JURIDICE SI FIZICE. SOCIETATEA NOASTRA ESTE FORMATA DIN PROFESIONISTI DIN DOMENIUL JURIDIC, CEL AL MANAGEMENTULUI PROIECTELOR, AL FINANTELOR SI AL FISCALITATII. SUCCESUL NE ESTE ASIGURAT NU NUMAI DE PROCEDURILE PE CARE LE APLICAM CI SI DE PREOCUPAREA NOASTRA IN VEDEREA UNOR SERVICII DE RECUPERARE PROFESIONISTE, FARA DETERIOARAREA RELATIILOR DINTRE CREDITORI SI DEBITO
Adresa: Strada Stelea Spataru Nr.14, Et.1, Ap. 1, Sector 3, Bucuresti


HOUSE GARDEN GROUP
Descriere: HOUSE GARDEN GROUP OFERA SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE SI INTRETINERE FOLOSIND ATAT SOLUTII SI DETERGENTI CAT SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE LA CELE MAI MARI COMPANII CE ACTIVEAZA IN ACEST DOMENIU. FIRMA NOASTARA ESTE UNA DINTRE PUTINELE CARE INSPIRA CALITATE. TOT CEEA CE FACEM, FACEM CU UN SINGUR SCOP: PERSOANELE CARE APELEAZA LA SEVICIILE FIRMEI SA FIE MULTUMITE IN URMA REZULTATULUI MUNCII NOASTRE SI SA REVINA CU DRAG LA NOI.
Adresa: Calea Calarasilor nr. 180, sector 3, 030631, Bucuresti

ESTER TOURS
Descriere: ESTER TOURS ESTE O COMPANIE DE TRANSPORT PERSOANE CU TRAFIC INTERNATIONAL PE RUTA ROMANIA - ITALIA – FRANTA - AUSTRIA -GERMANIA - BELGIA - ANGLIA .PLECARI SAPTAMANALE CU AUTOCARE ULTRAMODERNE MERCEDES ,SCANIA DOTATE CU SCAUNE RABATABILE ,MINI BAR,TOALETA,SISTEM VIDIO HFI,AER CONDITIONAT .LUNGA ACTIVITATE IN DOMENIUL TRANSPORTULUI DE PERSOANE A FORMAT UN COLECTIV DE PROFESIONISTI DE CARE SPERAM SA VA CONVINGETI !
Adresa: Strapungerii Silvestru

SLAPI
Descriere: SLAPI. UN SITE CARE VA PREZINTA OFERTA MAGAZINELOR ONLINE CU INCALTAMINTE BARBATE, IN SPECIAL CU SLAPI. CUMPARATI ONLINE SLAPI PENTRU BARBATI.
Adresa: Avram 24

ARESCO IMOBILIARE
Descriere: SUNTEM O SOCIETATE NOU INFIINTATA, INSA AVEM PERSONAL CALIFICAT CU PESTE 10 ANI EXPERIENTA IN DOMENIUL INTERMEDIERII SI AL CONSULTANTEI IMOBILIARE. IMPREUNA CU PARTENERII NOSTRI DORIM SA PROMOVAM UN ALT MOD DE A OFERI CONSULTANTA IMOBILIARA SI FINANCIARA, UN MOD MAI ETIC IN CARE SA FIE URMARITE INTERESELE TUTUROR PARTILOR IMPLICATE IN TRANZACTIE, UN MOD SOCIETAL DE A INTERMEDIA SI A OFERI CONSULTANTA. PRIN PARTENERII NOSTRI OFERIM ASISTENTA CLIENTILOR CARE DORESC CREDITE DE ORICE TIP.
Adresa: str. Teleorman nr. 15, Cluj

PROVIT 2001
Descriere: FIRMA PROVIT 2001 A LUAT FIINTã īN LUNA DECEMBRIE 2001, LA INITIATIVA DOMNULUI PRUNCU VASILE, CARE SI-A PROPUS Sã CONSTITUIE SI Sã REALIZEZE īN ROMāNIA O SOCIETATE COMERCIALã POTRIVIT UNEI CONCEPTII CARE Sã PERMITã ORICāND EXTINDEREA SI ADAPTAREA ACTIVITãTII īN RAPORT CU CONDITIILE INTERNE SI INTERNATIONALE. SOCIETATEA SI-A DORIT Sã INTRE PE PIATã īN DOMENIUL ALIMENTAR, CA UNITATE TRANSARE CARNE PASARE SI COMERT CU AMãNUNTUL AL CãRNII SI PRODUSELOR DIN CARNE DE PASãRE, INTERMEDIERI īN COMERTUL
Adresa: Splaiul Unirii nr. 162

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA