Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Fostul Trust De Constructii

93 rezultate
1 2 3 >>

LION TRUST INVESTIGATIONS
Descriere: DETECTIVI PARTICULARI
Adresa: Str. Lev Tolstoi nr. 6, sector 1, Bucuresti

CALIFICARI DESERVENTI - firma zilei la data 2009-05-26
Descriere: CURSURI DE CALIFICARE STIVUITORISTI, MACARAGII, PRESTARI SERVICII RSVTI. CURSURILE SE DESFASOARA LA COLEGIUL TEHNIC IULIU MANIU (FOSTUL LICEU AUTO NR. 8), B-DUL IULIU MANIU NR. 381-391, SECTOR 6, BUCURESTI
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 186A, sector 6, Bucuresti

MATERIALE CONSTRUCTII
Descriere: MATERIALE CONSTRUCTII. UN PORTAL CU FIRME DIN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR CARE PRODUC SAU COMERCIALIZEAZA MATERIALE DE CONSTRUCTII. VENITI IN INTAMPINAREA CELOR CARE VOR SA CONSTRUIASCA FACANDU-VA CUNOSCUTA OFERTA DUMNEAVOASTRA.
Adresa: Avram 24

CONSTRUCTII PISCINE
Descriere: CONSTRUCTII PISCINE. CONTACTEAZA SPECIALISTII IN CONSTRUCTII PISCINE PENTRU A TE ASIGURA CA PISCINA TA ITI OFERA TOT CEEA CE-TI DORESTI SI ASTEPTI CAND AI HOTARAT SA CONSTRUIESTI O PISCINA.
Adresa: Avram 24

MBB CONSTRUCTII
Descriere: CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
Adresa: Calea Nationala nr. 70, Botosani


S.C. AGAN TRUST S.R.L.
Descriere: DACA AVETI PROBLEME CU ROZATOARELE, CU INSECTELE, SAU CU ANIMALELE AGRESIVE, NOI AVEM SOLUTIA. FARA PRODUSE CHIMICE, PASTILE SAU LICHIDE, FARA INLOCUIRE SAU INTRETINERE, SIGUR, INOFENSIV SI EFICIENT PENTRU FAMILIA TA. PRODUSELE NOSTRE POT FI UTILIZTE ACASA, LA BIROU, IN DEPOZITE, HOTELURI, RESTAURANTE, FABRICI, ETC. ACCESATI SITE-UL WWW.ANTISOARECI.RO , AVEM O GAMA LARGA DE APARATE PENTRU A VA PROTEJA IMPOTRIVA LOR.
Adresa: Str. Soseaua Virtutii Nr. 1

EURO QUALITY TEST
Descriere: A. STUDII GEOTEHNICE SI HIDROGEOLOGICE, EXPERTIZE TEHNICE PENTRU DRUMURI, CAI FERATE, PODURI SI LUCRARI DE ARTA, CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE B. LABORATOR AUTORIZAT DE INSPECTORATUL DE STAT ÓN CONSTRUCTII CA LABORATOR DE INCERCARI GRAD II, DOMENII GTF, MBM, BBABP, MD, D, VNCEC C. PRODUCTIE DE BETOANE SI PREFABRICATE DIN BETON SI BETON ARMAT PENTRU CONSTRUCTII SI CAI DE COMUNICATII D. SUBTRAVERSARI PRIN FORAJ DIRIJAT DE CAI DE COMUNICATII - DRUMURI SI CAI FERATE E. CONSTRUCTII CIVIL
Adresa: Lacul Zanoaga nr. 35, sector 6, Bucuresti

AZ BUILDING DEVELOPMENT
Descriere: PROIECTARE CONSTRUCTII, DIRIGENTIE SANTIER, CERTIFICARE ENERGETICA, EXECUTIE CONSTRUCTII, CONSULTANTA SI ASISTENTA TEHNICA
Adresa: Drumul Fermei, Nr 111A

NADCOM CONSTRUCT
Descriere: MATERIALE DE CONSTRUCTII, CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
Adresa: Sos. Fundeni 145, sector 2, Bucuresti

DUO 2 COM BUCURESTI
Descriere: MATERIALE DE CONSTRUCTII, CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE
Adresa: Sos. Bucuresti - Targoviste nr. 190, Buftea, Ilfov


EUROCLASS SERV SRL
Descriere: PRODUCATOR SI DISTRIBUITOR DE DIBLURI POLISTIREN, CUIE PENTRU BETON, TERMOSISTEM, ROZETE OSB, DIBLURI CU SURUB, DIBLURI GOALE, DISTANTIERI GRESIE FAIANTA, PLASA PROTECTIE SCHELA SAU DE AVERTIZARE.
Adresa: Str Nasaud Nr.65

WDA PRO CONSTRUCT
Descriere: FIRMA DE CONSTRUCTII WDA PRO CONSTRUCT EXECUTA LUCRARI DE CONSTRUCTII DE TOATE TIPURILE CASE LA ROSU SI CASE LA CHEIE,AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE PRECUM SI PROIECTE CASE.
Adresa: Str. Odgonului, Nr. 3, Sector6

DOGHI SERV
Descriere: EXECUTAM LUCRARI DE CONSTRUCTII NOI, LA CHEIE,LUCRARI DE CONSOLIDARI,LUCRARI DE RE- NOVARI,LUCRARI DE INSTALATII ELECTRICE,SANITARE, TERMICE,CANALIZARI,VOE,DATE SI ALTE LUCRARI CE TIN DE CONSTRUCTII,PRECUM MONTAJE DE FAIANTA,GRESIE,RIGIPS,ZUGRAVELI SI ALTALE. TOATE ACESTE LUCRARI SE VOR EXECUTA IN URMA NEGOCIERII UNOR VALORI REZONABILE,NU LA MODUL ACESTA ESTE PRETUL SI GATA.LUCRARILE VOR FI DE FOARTE BUNA CALITATE CU GARANTIE LA MANOPERA,IAR LA MATERIALE CU GARANTIA PRO-DUCATOR.
Adresa: Bucuresti

NOVAINSTAL CONSULTING
Descriere: NE DESFASURAM ACTIVITATEA IN SFERA CONSTRUCTIILOR CIVILE SI INDUSTRIALE CU PRECADERE IN DOMENIUL LUCRARILOR DE AMENAJARI INTERIOARE SI INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII. PACHETUL DE SERVICII OFERIT DE SOCIETATEA NOASTRA INCLUDE CONSULTANTA SI EXECUTIE IN CONSTRUCTII: DIRIGENTIE SANTIER, EXECUTIE INSTALATII TERMICE, SANITARE, ELECTRICE, VENTILATII, GAZE SI AMENAJARI INTERIOARE.
Adresa: Intr. Pancota nr. 8, sector 2, Bucuresti

ELCONI PREST
Descriere: SC ELCONI PREST ISI DESFASOARA ACTIVITATEA IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR AVAND CA PRINCIPAL OBIECT DE ACTIVITATE LUCRARI DE CONSTRUCTII CLADIRI REZIDENTIALE SI NEREZIDENTIALE. OFERA CLIENTILOR O GAMA COMPLETA DE SERVICII, AJUNGAND ASTAZI LA SOLUTII COMPLETE DE AMENAJARI SI INSTALATII - AMENAJARI CONSTRUCTII, RECONDITIONARI IMOBILE, SPATII DE BIROURI, OFICII. EXECUTA LUCRARI IN CALITATE DE ANTREPRENOR/SUBANTREPRENOR, MENTINAND O BUNA COLABORARE CU PARTENERI DIN DIVERSE SPECIALIZARI.
Adresa: Str. Croitoru V-le Nr. 30, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA