Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Centrul Testare Psihologica A Mai

196 rezultate
1 2 3 >>

INTERTEK LABTEST SRL
Descriere: INTERTEK ROMANIA OFERA SERVICII DE AUDIT,INSPECTII DE CALITATE,CERTIFICARI ISO,SA8000,CERTIFICAREA CONFORMITATII PRODUSELOR,SISTEME INTEGRATE DE MANAGEMENT AL CALITATII,TESTARE LABORATOR PRIN TESTE FIZICO-MECANICE,CHIMICE SI TESTARE NEDISTRUCTIVA.
Adresa: Calea Rahovei 266-268, corp 61, et. 1

OVER TO YOU - firma zilei la data 2009-07-27
Descriere: OVER TO YOU ESTE CENTRUL DE LIMBI STRAINE CARE EXISTA PENTRU A VA OFERI POSIBILITATEA DESCHIDERII CATRE UN îNTREG UNIVERS DE CIVILIZATII SI CULTURI VARIATE. FIE CA AVETI îN VEDERE COMUNICAREA STANDARD, DE ZI CU ZI, FIE CA VA ORIENTATI SPRE CONTEXTE SPECIFICE – DE AFACERI, MEDICALE, JURIDICE, INFORMATICE, TEHNICE – ORI ACADEMICE, PRIN NOI DRUMUL SPRE PERFORMANTT ESTE MAI NETED. CURSURILE DE LIMBA ENGLEZA OVER TO YOU AU UN INALT GRAD DE ADAPTABILITATE LA CERINTELE DE FORMA SI CONTINUT ALE SOCIETATII MODERNE. CURSURILE ORGANIZATE PE NIVELE DE CUNOASTERE A LIMBII STRAINE SI PE CELE PATRU ABILITATI DE COMUNICARE – CITIT, SCRIS, ASCULTAT, VORBIT – SUNT ATRACTIVE, DAR IN ACELASI TIMP CONSISTENTE SI EFICIENTE, SPRIJININDU-VA CU SUCCES IN INCERCAREA DUMNEAVOASTRA DE A ABORDA SAU APROFUNDA STUDIUL UNEI LIMBI STRAINE. CURSURILE PENTRU EXAMENE INTERNATIONALE AU CA OBIECTIVE FAMILIARIZAREA CU TEHNICILE DE TESTARE SPECIFICE EXAMENELOR CAMBRIDGE (KET, PET, CAE, CPE, BEC PRELIMINARY, BEC VANTAGE, BEC.
Adresa: Str.Stupilor nr.10,bl.ef 12,sc.1,ap.2,sector 4,Bucuresti

GAMUCCI
Descriere: RENUNTA LA FUMAT FOLOSIND CEA MAI FIABILA TIGARA ELECTRONICA DIN ROMANIA! PASTREAZA DOAR SENZATIA DE PLACERE SI RELAXARE A FUMATULUI FARA RISCURI. SCAPA DE CANCER, BOLI PULMONARE SI TOATE EFECTELE NOCIVE ALE FUMATULUI TRADITIONAL! FARA GUDRON, FARA MONOXID DE CARBON, FARA FLACARA, FARA RISCURI DE FUMAT PASIV. FII MAI COOL, DAR SI MAI SANATOS, GAMUCCI - FUMEZI MAI SANATOS, MAI LIBER! 0744329423
Adresa: Brasov

CENTRUL MEDICAL BIO TERRA MED - firma zilei la data 2009-11-09
Descriere: CENTRU MEDICAL CU TOATE SPECIALITATILE MEDICALE, MEDICINA MUNCII, MEDICINA INTERNA, OFTALMOLOGIE, GINECOLOGIE, ECOGRAFIE, DERMATOLOGIE, NEUROLOGIE, PSIHOLOGIE, CARDIOLOGIE, ORTOPODIE, PEDIATRIE, LABORATOR ANALIZE, RADIOLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, ORL, UROLOGIE, CHIRURGIE, FIZIOTERAPIE
Adresa: Calea Grivitei nr. 3, Sector 1, Bucuresti

SC VERAMI RENT SRL
Descriere: INCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER OFERA ACELEASI CONDITII CA SI IN CAZUL UNEI CAMERE DE HOTEL IAR PLAJA DE OPTIUNI ESTE MULT MAI RIDICATA. PUTETI ALEGE DIN MII DE LOCATII DIN CENTRUL ORASULUI SAU PERIFERIE. TOATE ACESTE SUNT PIUSE LA DISPOZITIE DE E-STABIL.RO. INTERMEDIARUL INTRE PROPRIETAR SI CHIRIAS.
Adresa: Strada Pucheni 115 B


CENTRUL REGIONAL DE TRANZIT
Descriere: OFICIU POSTAL
Adresa: Str. Arges nr. 3-5, Craiova

CENTRUL CULTURAL MEHEDINTI
Descriere: CULTURA
Adresa: B-dul Carol I nr. 4, Drobeta Turnul Severin

CENTRUL DE CREATIE DAMBOVITA
Descriere: CULTURA
Adresa: Str. Al. I. Cuza nr. 15, Targoviste

CENTRUL MEDICAL DRISTOR
Descriere: MEDICINA DE FAMILIE
Adresa: Str. Ramnicu valcea nr. 31, Bucuresti

CAZARE BUCURESTI REGIM HOTELIER
Descriere: CAUTATI UN APARTAMENT DE LUX, COMPLET MOBILAT SI UTILAT, IN REGIM HOTELIER, IN BUCURESTI? AVETI NEVOIE DE CAZARE IN BUCURESTI IN CONDITII CONFORTABILE PENTRU VACANTA DVS. SAU CALATORIA DE AFACERI? VRETI SA INCHIRIATI UN APARTAMENT PENTRU CATEVA ZILE SAU SAPTAMANI IN CENTRUL BUCURESTIULUI? NOI VA OFERIM APARTAMENTE DE LUX LA CELE MAI BUNE PRETURI.
Adresa: B-dul Nicolae Bălcescu nr. 18, sector 1, 010052‎, Bucuresti


SC STERE EXPERT CONSTRUCT SRL
Descriere: STATIA DE BETOANE STERE EXPERT CONSTRUCT DIN BUCURESTI PRODUCE BETOANE, SAPE SI MORTARE. DE ASEMENEA, OFERă SERVICII DE TESTARE BETOANE PENTRU PRODUSELE LIVRATE, DE TRANSPORT SI DE POMPARE A ACESTORA.
Adresa: DE 45/2 Nr 6, Afumați

SC MERIDIAN EUROPE SRL
Descriere: SCOPUL ECHIPEI SPORTMANIAC ESTE DE A ADUCE CELE MAI BUNE ECHIPAMENTE SPORTIVE LA CEL MAI MIC PRET PE PIATA DIN ROMANIA. SLOGANUL NOSTRU ESTE "FII UN MANIC", TOT CE FACETI, FACETI CU CEA MAI MARE PASIUNE FIINDCA NOI VA STAM LA DISPOZITIA DUMNEVOASTRA CU TOATA AMABILITATEA SI BUNAVOINTA.
Adresa: Strada Horea 33

CENTRUL DE CULTURA CALAFAT
Descriere: CULTURA
Adresa: Str. 22 Decembrie 1918 nr. 6, Calafat

PRIVATE SWISS GROUP
Descriere: DOMENIU DE ACTIVITATE ESTE FURNIZAREA DE ASIGURARI LA CELE MAI BUNE PRETURI DE PE PIAT CU MAI MULT DE 18 COMPANI.
Adresa: Sat Teisori, Com Bulbucata

CABINET PSIHOLOGIE RADU IOANA MIHAELA
Descriere: CABINETUL DE PSIHOLOGIE AUTORIZAT VA OFERA URMATOARELE SERVICII: CONSILIERE PSIHOLOGICA ( ANXIETATE,ATACURI DE PANICA,STRES,DEPRESIE, FOBII, TERAPIE DE CUPLU/FAMILIE, DIFICULTATI DE RELATIONARE,TULBURARI DE ALIMENTATIE), MEDICINA MUNCII (ANGAJARE SI PERIODIC), EXAMINARI SI AVIZARI PSIHOLOGICE PENTRU PERMIS PORT ARMA(PERMIS DE VANATOARE,PERMIS DE AUTOAPARARE,TIR SPORTIV), AVIZARE ADMITERE CONCURS MAGISTRATURA, ATESTARE DETECTIVI PARTICULARI, PERMIS AUTO CATEGORIILE A,B,C,C+E,D.
Adresa: Calea Victoriei 91-93,sector 1,Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA