Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

Angajari
Timpurile se schimba, serviciile tind sa se apropie de preferintele clientilor, tehnologia evolueaza iar noi la INDEX Media cautam oamenii capabili sa se schimbe odata cu noi. Si varsta nu conteaza...

Daca doriti sa faceti parte din echipa INDEX Media, intr-un post de reprezentant vanzari spatii publicitare trimiteti un Curriculum Vitae la adresa: office@indexb.ro
Va dorim succes!

Omul: centrul filozofiei INDEX Media
Foarte des viata unei companii va este explicata cu ajutorul cifrelor, rezultatelor, instrumentelor, alegerilor, tehnicilor, trecandu-se cu vederea una din principalele ei dimensiuni. Dorinta noastra este de a va impartasi un concept de care noi suntem foarte mandri: importanta dimensiunii umane in cadrul grupului INDEX Media.

Valorile umane
Dezvoltarea competentelor, responsabilizarea, transparenta, sunt tot atatea valori pe care se sprijina politica gestionarii resurselor. Cultura companiei INDEX Media este exprimata de la bun inceput prin intermediul unor valori puternice: increderea in om, respectul pentru cuvantul dat, transparenta informatiei si a actiunii.

Construim impreuna cariera fiecaruia
INDEX Media este o companie care crede in forta tinerilor. De aceea compania a investit in formarea profesionala a proaspetilor angajati si continua sa o faca.

Formarea si promovarea personalului
Un plan de formare este organizat in beneficiul personalului INDEX Media la care toti vor participa. Toate temele - de la formarea profesionala la cultura companiei - vor fi dezvoltate. Un punct forte al politicii noastre de resurse umane este promovarea interna. Un alt obiectiv important este acela de a asigura satisfactia si stabilitatea personalului. Motivarea, stimularea, incurajarea sunt cele trei puncte forte care stau la originea dezvoltarii profesionale. Din aceste trei principii ia fiinta competenta profesionala, intotdeauna recompensata prin promovarea interna.
Adevaratul obiectiv al politicii de resurse umane INDEX Media este integrarea la cel mai bun nivel a tuturor angajatilor, crearea unui spirit puternic, propriu companiei. Acest spirit este reprezentat de conceptul "toti sub acelasi acoperis", fiecare angajat reprezentand o parte importanta, iar impreuna - ca echipa a companiei INDEX Media - vom fi cei mai performanti.
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA