Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Acte Necesare Mutatie In Spatiu De Locuit Pentru Domiciliu Stabil

1251 rezultate
1 2 3 >>

SC VERAMI RENT SRL
Descriere: INCHIRIEREA IN REGIM HOTELIER OFERA ACELEASI CONDITII CA SI IN CAZUL UNEI CAMERE DE HOTEL IAR PLAJA DE OPTIUNI ESTE MULT MAI RIDICATA. PUTETI ALEGE DIN MII DE LOCATII DIN CENTRUL ORASULUI SAU PERIFERIE. TOATE ACESTE SUNT PIUSE LA DISPOZITIE DE E-STABIL.RO. INTERMEDIARUL INTRE PROPRIETAR SI CHIRIAS.
Adresa: Strada Pucheni 115 B

INRI SERV
Descriere: ACTE NECESARE INHUMARII
Adresa: Ferdinand nr. 82, Bucuresti

TIGRIS INTERNATIONAL SRL
Descriere: OFERIM CONSULTANTA IN ALEGEREA SICRIULUI, LIVRAM SICRIUL LA DOMICILIU, CONSTATARE DECES SI EMITERE CERTIFICAT CONSTATATOR, IMBALSAMARE, TOALETARE, MANIPULARE, TRANSPORT FUNERAR SPECIALIZAT, ASISTENTA SI CONSILIERE PERMANENTA PENTRU OBTINEREA AVIZELOR SI CERTIFICATELOR NECESARE, A CERTIFICATULUI DE DECES PRECUM SI A AJUTORULUI DE INMORMANTARE.
Adresa: Sector 4, Bucuresti, Romania

CONSULTATIILADOMICILIU.RO
Descriere: CONSULTATII MEDICALE LA DOMICILIU MEDICINA DE FAMILIE ORL CARDIOLOGIE RECUPERARE MEDICALA LA DOMICILIU REFLEXOTERAPIE LA DOMICILIU PSIHOTERAPIE LA DOMICILIU BUCURESTI SI ILFOV ECOGRAFIE LA DOMICILIU INVESTIGATII MEDICALE LA DOMICILIU APARATURA MEDICALA LA DOMICILIU LIVRARE MEDICAMENTE LA DOMICILIU
Adresa: Bucuresti Si Ilfov

NEDEIAS COM
Descriere: SOCIETATEA ESTE IMPORTATOR DIRECT PENTRU STATII DE EPURARE, DEDURIZATOARE, SISTEME DE TRATARE A APEI, FILTRE, SEPARATOARE DE GRASIMI SI HIDROCARBURI, LAMPI UV, FOSE SEPTICE, REZERVOARE APA. EXPERIENTA, PROFESIONALISMUL SI PRETURILE AVANTAJOASE NE RECOMANDA CA UN PARTENER DE INCREDERE IN DOMENIUL TRATARII APEI. OFERIM SOLUTII ATAT IN DOMENIUL CASNIC CAT SI IN CEL INDUSTRIAL, DE LA CASE DE LOCUIT PANA LA LOCALITATI.
Adresa: Str. Zorilor nr. 15


PFA ANCA BOGDAN
Descriere: SUNTEM PREGATITI SA OFERIM CONSULTANță PRIMARă GRATUITă BENEFICIARILOR NOșTRI PENTRU A IDENTIFICA îMPREUNă DOMENIILE DE INTERES îN CARE îI PUTEM ASISTA, CA șI POTENțIALELE SURSE DE FINANțARE DIN FONDURI EUROPENE.IN ACEST SCOP AM CREAT UN CD DE PREZENTARE A POSIBILITATILOR DE ACCESARE A FONDURILOR NERAMBURSABILE SI AM ADAUGAT SI O SELECTIE DE DOCUMENTE ABSOLUT NECESARE IN SCRIEREA PROIECTULUI DVS.EX: MODELE DE PLAN DE AFACERI, STUDIU DE FEZABILITATE, CATALOGUL SURSELOR DE FINANTARE LA ZI,ETC.
Adresa: str. T. Vladimirescu nr. 32, Dolj

ALT CONSULTING SOCIETATE PROFESIONALA S.R.L
Descriere: SERVICII JURIDICE, CONSULTANTA (CIVIL, PENAL, COMERCIAL, CONTENCIOS ADMINISTRATIV-FISCAL, LITIGII DE MUNCA), ASISTENTA SI REPREZENTARE IN PROCESE, RECUPERARE CREANTE /DEBITE, INSOLVENTA, REDACTARE ACTE JURIDICE, ATESTARE CONTRACTE SI ACTE ADITIONALE, AVIZARE JURIDICA, INFIINTARE SRL / PFA, MENTIUNI LA REGISTRUL COMERTULUI. ONORARII AVANTAJOASE FARA TVA.
Adresa: BUCURESTI, sector 3, str. Moise Nicoara nr. 41

EDIGRAM
Descriere: ECHIPA RESTAURANTULUI ULTIMUL DON VA POATE ASISTA IN ORGANIZAREA NUNTII SAU BOTEZULUI. VA OFERIM UN SPATIU GENEROS, PERSONAL CALIFICAT, AMBIANTA INTIMA SI DOUA TIPURI DE MENIU BOTEZ. VIZUALIZATI ONLINE PRETURILE PENTRU MENIU NUNTA SAU MENIU BOTEZ. PRETURI ACCESIBILE. POSIBILITATE REZERVARE ONLINE.
Adresa: Intrarea Silistraru, Sector 6, Bucuresti

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCAT SIMION ADINA
Descriere: CABINETUL INDIVIDUAL DE AVOCAT “SIMION ADINA”, îNFIINțAT îN BAZA L 51/1995 DESFAșOARă TOATE ACTIVITățILE PREVăZUTE DE LEGEA PENTRU ORGANIZAREA șI EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT șI STATUTUL PROFESIEI DE AVOCAT, RESPECTIV ASISTENță, CONSULTANță șI REPREZENTARE JURIDICă: REDACTARE ACTE, ATESTAREA IDENTITățIIPăRțILOR șI DAREA DE DATă CERTă ACTELOR REDACTATE, APARAREA PERSOANELOR FIZICE SAU JURIDICE ROMâNE îN FAțA INSTANțELOR JUDECăTOREșTI DE DREPT COMUN, PRECUM SI CURTEA DE ARBITRAJ INTERNATIONAL.
Adresa: Str. Matei Basarab nr. 69, sector 3, 030672, Bucuresti

EXTERMINUS
Descriere: EXTERMINUS OFERA SERVICII DE DERATIZARE ,DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE NON STOP IN BUCURESTI,ILFOV SI JUDETELE INVECINATE.LUCRARILE DE DERATIZARE ,DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE SUNT EXECUTATE DE PERSONAL CALIFICAT CU SUBSTANTE BIOCIDE ,RATICIDE SI DEZINFECTANTE DE ULTIMA GENERATIE,PRODUSE SPECIAL CONCEPUTE PENTRU STARPIREA VIRUSURILOR,INSECTELOR SI A ROZATOARELOR.PENTRU CONTR ACTE,ABONAMENTE SI COMENZI VA RUGAM SUNATI LA 0752886326 SI 0762851668 .
Adresa: Drumul Potcoavei nr. 60, Voluntari, Pipera


CABINET AVOCATURA LEONTE
Descriere: CABINETUL DE AVOCAT LEONTE OANA MADALINA ACORDA CONSULTANTA JURIDICA IN DOMENIUL DREPTULUI FAMILIEI, ASISTENTA SI REPREZENTARE JURIDICA IN PROCESE DE : - DIVORT; - PARTAJ; - INCREDINATRE MINORI; - PENSIE DE INTRETINERE ( STABILIRE, MAJORARE, REDUCERE ); - STABILIRE DOMICILIU MINOR; - STABILIRE PROGRAM DE VIZITARE MINOR; - STABILIRE SAU TAGADA PATERNITATII; - ANULARE CASATORIE; - DIVORT STRAINATATE; - RECUNOASTEREA HOTARARILOR DE DIVORT PRONUNTATE IN STRAINATATE, ETC
Adresa: Http://www.avocat-divort.info

USI INTERIOR
Descriere: USI INTERIOR. OFERIM USI DE INTERIOR PENTRU ORICE FEL DE SPATIU, PLIABILE SAU NU, SIMPLE SAU DIN CIRES SAU NUC, DIN STICLA SAU METAL.
Adresa: Avram 24

PROIECTE DE CASE
Descriere: PROIECTE DE CASE SI VILE DIN LEMN. CONSTRUIESTE MAI IEFTIN CU LEMN. VIZITEAZA SITUL SI AFLA INFORMATII DESPRE CONSTRUCTIILE DIN LEMN PRECUM SI ALTE INFORMATII NECESARE IN MOMENTUL IN CARE AI DECIS SA CONSTRUIESTI O CASA.
Adresa: Avram 24

VIVA CLEAN
Descriere: VRETI CA IN LOCUINTA DUMNEAVOASTRA SAU LA LOCUL DE MUNCA SA PRIMEZE CURATENIA? FIRMA VIVA CLEAN VA FACE CA ACEST LUCRU SA SE INDEPLINEASCA! APELEAZA LA SERVICIUL DE CURATENIE BIROURI, CURATENIE LA DOMICILIU, SPALARE MOCHETA SAU LA SERVICIUL DE CURATARE CANAPELE SI FOTOLII DE LA VIVA CLEAN. CONTACTEAZA-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!
Adresa: Strada Bibescu Voda Nr 2, Sector 4, Bucuresti, Romania

COMANDA FLORI ONLINE
Descriere: COMANDA FLORI ONLINE CU LIVRARE LA DOMICILIU IN BUCURESTI SI RESTUL TARII. LIVRARE FLORI, ARANJAMENTE FLORALE, BUCHETE DE FLORI, PRIN CURIER, IN TOATA TARA. VINDEM TRANDAFIRI, CRINI, FREZII, LALELE, ORHIDEE, GERBERA, ETC.
Adresa: Sos. Banatului Nr. 36, Chi

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA