Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Spcep Sector 5

594 rezultate
<< 32 33 34 35 36 >>

VECTRA EXIM
Descriere: VECTRA EXIM WWW.FORKLIFTS.RO EXPERIENTA DE 19 ANI PE PIATA OFERIM SPRE VINZARE,INCHIRIERE SAU SERVICE (PIESE DE SCHIMB): STIVUITOARE, TRANSPALETE, UTILAJE DE MANIPULAT, MATURATOARE , UTILAJE PENTRU DEPOZITE. ECHIPAMENTE NOI SI SECOND HAND SAU RECONDITIONATE , FABRICATE IN U.E. POSIBILITATI DE ACHIZITIE IN RATE SI LEASING 0742VECTRA(832.872)
Adresa: BD.LAMINORULUI NR.47 SECTOR 1

TOTO CHIC - firma zilei la data 2009-09-24
Descriere: TOTO CHIC S-A NASCUT DIN GRIJA SI DRAGOSTEA FATA DE ANIMALE, DIN DORINT DE A LE ADUCE UN PLUS DE CONFORT, PENTRU AI FACE FERICITI. INCERCAM SA OFERIM PRODUSE SI SERVICII DE CLITATE PENTRU PRIETENI NECUVANTATORI. LA NOI GASITI O GAMA LARGA DE PRODUSE TIP HRANA, PRODUSE DE IGIENA SI SANATATE SI O MULTITUDINE DE ACCESORII. SALONUL NOSTRU DE COSMETIZARE CANINA SI FELINA OFERA SRVICII DE TOALETARE PENTRU CAINI SI PISICI INTR-UN MEDIU PLACUT SI CURAT ELIMINAND ASTFEL STRESUL PROVOCAT ANIMALELOR.
Adresa: Sos. Colentina nr. 304, sector 2, Bucuresti

AUDIT FINANTCONT - firma zilei la data 2009-08-22
Descriere: AUDIT FINANCIAR SI RETRATAREA SITUATIILOR FINANCIARE IN CONFORMITATE CU NORMELE IFRS; AUDIT FINANCIAR INTERN; EXPERTIZA CONTABILA; CONTABILITATE DE SINTEZA (BALANTA, BILANT, RAPORTARI); CERTIFICARI DE BILANTURI; CONSULTANTA FISCALA; CONSULTANTA CONTABILA; PLANURI DE AFACERI; LICHIDARI, FUZIUNI, DIVIZARI DE SOCIETATE.
Adresa: B-dul Gh. Sincai nr. 5, Sector 4, Bucuresti

OFFICE CAR SRL
Descriere: SERVICE AUTO LA PRETURI MICI! TINICHIGERIE - VOPSITORIE – MECANICA LA PRETURI MICI ! REPARAM ORICE MARCA DE AUTOTURISM. LUCRAM CU ORICE TIP DE ASIGURARE RCA SI CASCO. SERVICE AUTOTURISME, REPARATIE DIRECTIE - SUSPENSIE, REPARATII FRANA, REPARATII TRANSMISIE (AMBREIAJ, CUTIE VITEZE, PLANETARA), VOPSITORIE, TINICHIGERIE , REPARATII MOTOR , REVIZIE TEHNICA, GEOMETRIE ROTI, REGLAJ FARURI.
Adresa: Bucuresti, Str.Odei, Nr.81, Sector 4

TODA INTERNATIONAL
Descriere: SCAUN RULANT INVALIZI FOTOLIU RULANT CU ACTIONARE MANUALA - SCHELET DIN OTEL VOPSIT EPOXY, ROTI CU SPITE GROASE, REZISTENTE LA SOCURI, CAUCIUCURI PLINE, SUPORT BRATE DETASABIL, SUPORT SPRIJIN PICIOARE RABATABIL.IMPORTATOR DIRECT SCAUNE RULANTE COMANDA ONLINE PRIN WWW.ECHIPAMENTEORTOPEDICE.RO
Adresa: Str. Grigore Mora nr. 39, sector 1, cod 01186, Bucuresti


S.C INFINITY SERVICE SYSTEM S.R.L
Descriere: INFINITY SERVICE SYSTEM COMERCIALIZEAZA O GAMA LARGA DE DISPLAY, TASTATURI, BOTTOM CASE, PLACA DE BAZA, INCARCATOARE, BATERII DE LA CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DIN DOMENIU, CONSTRUITE DIN MATERIALE DE CEA MAI BUNA CALITATE INTOCMAI DUPA SPECIFICATIILE PRODUCATORULUI. LIVREAREA ULTRA RAPIDA A PRODUSELOR SI SERIOZITATEA NOASTRA CREDEM CA SUNT UNELE DIN PUNCTELE NOASTRE FORTE.
Adresa: Str. Traian Popovici (fosta Unitatii), Nr. 128, Bl. B4A, Sc. A, Parter, Ap. 2, Interfon 2C, Sector 3, Bucuresti

TIPOCART
Descriere: IN ATENTIA TUTUROR DETINATORILOR DE FOND ARHIVITIC,PERSOANE JURIDICE CAT SI PERSOANE FIZICE SC.TIPOCART SRL, CU O EXPERIENTA INDELUNGATA IN DOMENIUL ARHIVARII ,EXECUTA SERVICII DE LEGATORIE ARHIVA,PRECUM SI ALTE SERVICII CONEXE ACTIVITATII DE ARHIVARE.CONTACTATI -NE SI ARHIVA D-TRA V-A ARATA CF. LG.16/1996
Adresa: SOS. ALEXANDRIEI NR. 16, bl. L4, ap. 98, sector 5, Bucuresti

CENTRUL MEDICAL BIO TERRA MED - firma zilei la data 2009-11-09
Descriere: CENTRU MEDICAL CU TOATE SPECIALITATILE MEDICALE, MEDICINA MUNCII, MEDICINA INTERNA, OFTALMOLOGIE, GINECOLOGIE, ECOGRAFIE, DERMATOLOGIE, NEUROLOGIE, PSIHOLOGIE, CARDIOLOGIE, ORTOPODIE, PEDIATRIE, LABORATOR ANALIZE, RADIOLOGIE, ENDOCRINOLOGIE, ORL, UROLOGIE, CHIRURGIE, FIZIOTERAPIE
Adresa: Calea Grivitei nr. 3, Sector 1, Bucuresti

CAZARE BUCURESTI REGIM HOTELIER
Descriere: CAUTATI UN APARTAMENT DE LUX, COMPLET MOBILAT SI UTILAT, IN REGIM HOTELIER, IN BUCURESTI? AVETI NEVOIE DE CAZARE IN BUCURESTI IN CONDITII CONFORTABILE PENTRU VACANTA DVS. SAU CALATORIA DE AFACERI? VRETI SA INCHIRIATI UN APARTAMENT PENTRU CATEVA ZILE SAU SAPTAMANI IN CENTRUL BUCURESTIULUI? NOI VA OFERIM APARTAMENTE DE LUX LA CELE MAI BUNE PRETURI.
Adresa: B-dul Nicolae Bălcescu nr. 18, sector 1, 010052‎, Bucuresti

HOTEL STERE - firma zilei la data 2009-05-31
Descriere: HOTEL; STATIE DE BETOANE CARE PRESTEAZA TOATE TIPURILE DE ACTIVITATI IN DOMENIUL CONSTRUCTIILOR (BETOANE) TEL./FAX: 021-569.04.06, 0732.985.006/7
Adresa: Str. Cameliei nr. 37, sector 1, Bucuresti; Sos. de Centura, Afumati, Voluntari nr. 6, DE45/2 (statie de betoane)


RTL SKY SRL
Descriere: CU ECHIPAMENTELE NOASTRE OFERIM TRANSMISII DSNG, SD SAU HD, STUDIOURI LIVE, SISTEME VIDEO (CAR TRANSMISII TV) CU MAI MULT DE 10 CAMERE (PE FIR șI WIRELESS), MICROFOANE WIRELESS, CU O AUTONOMIE DE ENERGIE. RTL SKY REALIZEAZă TRANSMISII SPORTIVE, SPECTACOLE, CONCERTE, LIVE SAU îNREGISTRATE, PLAY OUT, VIDEOCLIPURI, CONFERINțE, REPORTAJE TV, DOCUMENTARE. DE ASEMENEA FURNIZăM RECEPțII DE SATELIT șI PROIECțIA SEMNALELOR RECEPțIONATE.
Adresa: Hispania,nr.6,sector 2

ELECTRO-SERVICE RD SRL
Descriere: MANAGEMENTUL DE VARF AL SC ELECTRO-SERVICE RB SRL A DEFINIT SI DOCUMENTAT POLITICA IN DOMENIUL MANAGEMENTULUI CALITATII. ACEASTA ESTE IMPLEMENTATA SI APLICATA LA TOATE NIVELURILE STRUCTURII ORGANIZATORICE ALE ORGANIZATIEI, RESPECTAND CERINTELE PREVAZUTE IN STANDARDUL DE REFERINTA SR EN ISO 9001:2008 SI A CERINTELOR PREVAZUTE IN COMENZI / CONTRACTE. OBIECTIVELE REFERITOARE LA MANAGEMENTUL CALITATII SUNT CLAR DEFINITE SI STABILITE DE CATRE MANAGEMENTUL DE VARF AL ORGANIZATIEI.
Adresa: Str. Turnu Magurele, Nr. 15, Bl. A17, Ap. 3, Sector 4

TCE LOGISTICA
Descriere: TCE ESTE UNUL DINTRE CEI MAI IMPORTANTI FURNIZORI NATIONALI CE DEZVOLTA SERVICII DE CURIERAT DOMESTIC SI INTERNATIONAL, SERVICII POSTALE, TRANSPORT CARGO, CASA DE EXPEDITIE SI SERVICII LOGISTICE, REUSIND SA OFERIM SOLUTII LOGISTICE COMPLETE PENTRU ORICE AFACERE. TCE A DEZVOLTAT O RETEA OPERATIONALA CE ACOPERA INTREG TERITORIUL ROMANIEI, ASIGURAND PRIN RUTE OPTIME PRELUAREA SI LIVRAREA EXPEDIERILOR IN 24 - 48 H CATRE ORICE LOCATIE NATIONALA.
Adresa: str. Dr. Sabareni nr. 24-26, sector 6, Bucuresti

CBVF ACCOUNTING & INFORMATICS
Descriere: INTR-O LUME îN CARE AFACERILE TIND TOT MAI MULT SA SE GLOBALIZEZE,CBVF OFERA POSIBLITATI DE A UTLIZA SERVICII PENTRU PROMOVAREA AFACERILOR PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR WEB,EFICIENTIZAREA ACTIVITATILE COMPANIEI PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR PUSE LA DISPOZITIE,DAR SI SOLUTIONAREA DIVERSELOR PROBLEME DE IT.AVEM CONVINGEREA CA APORTUL NOSTRU POATE FI BENEFIC ORICAREI AFACERI CARE DORESTE SA PROFITE DE PERSPECTIVELE OFERITE,CONCRETIZAREA SA POATE FI PRIN SERVICIILE NECESARE SAU COMPLETAREA ACESTORA.
Adresa: Sos. Vitan Barzesti nr. 7D, bl. 2, sc. A, et. 6, ap. 179, sector 4, Bucuresti

NEXT DESIGN HOME CONCEPT DIVISION
Descriere: PROGRAMUL DE MODERNIZARE REABILITARE TERMICA SI CRESTERE A PERFORMANTEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINTE PROPUS DE NEXT DESIGN HOME CONCEPT DIVISION FARA COSTURI DIN PARTEA PROPRIETARILOR REABILITAREA TERMICA O PROBLEMA ? NIMIC MAI SIMPLU SI MAI RAPID VIZITATI WWW.HOMECONCEPT.NEXTDESIGN.RO
Adresa: Splaiul Unirii nr. 49, sector 3, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA