Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Spcep Sector 5

603 rezultate
<< 32 33 34 35 36 >>

LIDER CONTEXPERT
Descriere: SOCIETATEA ESTE FORMATA DINTR-UN COLECTIV DE CONTABILI PROFESIONISTI, PASIONATI DE EXERCITAREA PROFESIEI LOR. FIRMA DE CONTABILITATE DORESTE SA OFERE CLIENTILOR SERVICII CONTABILITATE DE CEA MAI BUNA CALITATE, INCREDERE PRIN PROFESIONALISM, GASIREA UNOR SOLUTII OPTIME IN DOMENIUL FINANCIAR-CONTABIL, SALARIZARE SI POLITICA MANAGERIALA.
Adresa: Sos. Pipera nr.17-19, bl. D3, sc. 2, et.1, ap. 25, sector 1, Bucuresti

CMI MEDICINA MUNCII
Descriere: CABINET MEDICINA MUNCII BUCURESTI OFERA SERVICII MEDICINA MUNCII IN BUCURESTI, ILFOV, DAMBOVITA, ETC LA SEDIUL FIRMEI DVS. SERVICII: FISA MEDICALA ANGAJARE, FISA DE APTITUDINI VIZATE DE MEDICUL DE MEDICINA MUNCII, ANALIZE MEDICALE ANGAJARE, CARNETE CONTROL MEDICAL PERIODIC. PRET VARIABIL FUNCTIE DE DOMENIUL DE ACTIVITATE SI NUMARUL DE ANGAJATI 40-100 LEI/ ANGAJAT/ AN. CONTACT: 0723 64 63 01
Adresa: Bucuresti, Sector 5

ANDRULEX TRADE & CO SRL
Descriere: FIRMA DE CONTABILITATE DIN BUCURESTI OFERA SERVICII CONTABILE SI CONSULTANTA CONTABILA SI FINANCIARA, EXPERT CONTABIL SPECIALIZAT IN CONTABILITATE FIRME. PRINCIPALELE SERVICII OFERITE DE FIRMA NOASTRA DE CONTABILITATE SUNT: - CONSULTANTA FISCALA; - CONSULTANTA CONTABILA; - EXPERTIZA CONTABILA; - CONTABILITATE PRIMARA; - CONTABILITATE FINANCIARA SI DE GESTIUNE; - SALARIZARE SI RESURSE UMANE; - REFACERE CONTABILITATE; - INFIINTARI SOCIETATI COMERCIALE
Adresa: Aleea Lunca Siretului Nr. 6, Sector 6, Bucuresti

S.C AEROTRAVEL S.R.L.
Descriere: AEROTRAVEL ROMANIA ESTE O AGENTIE DE TURISM TOUR OPERATOARE CARE LIVREAZA AGENTIILOR DE TURISM DIN ROMANIA O GAMA VIARTA DE PRODUSE: SULA SKIATHOS, MAREA IONICA (LEFKADA, PARGA SI SIVOTA) SI CROAZIERE, REZERVARI HOTELIERE, ACCES LA PLATFORMA B2B UNDE POT FI REZERVATE O GAMA LARGA DE PRODUSE (BILETE DE AVION, RENT A CAR, REZERVARI HOTELIERE IN TARA SI IN STRAINATATE.
Adresa: Strada Mantuleasa 31, Etaj 1, Sector 2

AXIAL ACUSTIC
Descriere: AXIAL ACUSTIC, IMPORTATOR DIRECT ECHIPAMENTE AUDIO, VIDEO SI LUMINI PROFESIONALE: SONORIZARI PROFESIONALE, ADRESARE PUBLICA, SUNET DISCO, LUMINI STAGE, TELEVOT WIRELESS, NOTARE INTERACTIVA, SUPRAVEGHERE VIDEO, CCTV, SECURITATE, BANDA LED, CORPURI ILUMINAT LED, SIRENE ALARMARE CIVILA, SISTEME DISCUTII, CONFERINTA WIRELESS: IC AUDIO,TELEVIC, DAD, PROLIGHTS, INTAV, SKOFF, AB COM.
Adresa: Bd Sincai Gheorghe, Nr. 2, Bl. 4, Sc.B, Sector 4, Bucuresti


CHRIS MEDLIFE
Descriere: CENTRU MEDICAL HOLISTIC IN CARE PACIENTII BENEFICIAZA DE CONSULTATII SI TERAPII PERSONALIZATE CE SE IMBINA PENTRU A CREEA STAREA DE BINE A FIECARUI PACIENT CONSILIERE IN: COSMETICA (PRODUSE COSMETICE ORGANICE) ALIMENTATIE SANATOASA (DIETE, NUTRITIE, APARATURA ELECTROCASNICA ULTRA EFICIENTA) PURIFICAREA , UMIDIFIEREA SI IONIZAREA AERULUI (APARATURA PERFORMANTA PENTRU CASA, BIROU, CABINETE, SCOLI ETC)
Adresa: Sos. N. Titulescu nr. 89-91, bl. 9, sc. B, ap. 46, sector 1, Bucuresti

VIVA CLEAN
Descriere: VRETI CA IN LOCUINTA DUMNEAVOASTRA SAU LA LOCUL DE MUNCA SA PRIMEZE CURATENIA? FIRMA VIVA CLEAN VA FACE CA ACEST LUCRU SA SE INDEPLINEASCA! APELEAZA LA SERVICIUL DE CURATENIE BIROURI, CURATENIE LA DOMICILIU, SPALARE MOCHETA SAU LA SERVICIUL DE CURATARE CANAPELE SI FOTOLII DE LA VIVA CLEAN. CONTACTEAZA-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!
Adresa: Strada Bibescu Voda Nr 2, Sector 4, Bucuresti, Romania

TIPO DIRECT
Descriere: TIPO DIRECT SRL ESTE O SOCIETATE MIXTA INFIINTATA PRIN PARTENERIARUL DINTRE TIPOHOLDING ROMANIA SI IMPRIMERIA NATIONALA UNGARIA. OFERIM SERVICII COMPLETE DE DIRECT MAILING, ARHIVARE ELECTRONICA (PROCESARE ELECTRONICA SI ARHIVARE A DOCUMENTELOR, FURNIZATE DE SISTEME WORKFLOW SI MANAGEMENT AL DOCUMENTELOR), PERSONALIZARE DOCUMENTE, PRODUCTIE PUBLICITARE SI CARDURI PVC
Adresa: Str. Sabinelor nr. 117, et. 4, sector 5, 050852, Bucuresti

VIRGIN TOURS
Descriere: AGENTIA DE TURISM VIRGIN TOURS VA STA LA DISPOZITIE CU GAMA VARIATA DE SERVICII-REZERVARI HOTELIERE IN TARA SI STRAINATATE, EMITERE BILETE DE AVION PENTRU TOATE COMPANIILE AERIENE INCLUSIV LOW COST, SEJURURI LA LITORAL, EXCURSII CU AUTOCARUL SI AVIONUL, DESTINATII EXOTICE, CROAZIERE, INCHIRIERE AUTOCARE, RENT A CAR, ORGANIZARE EVENIMENTE.
Adresa: Calea Victoriei 1-5, Sc. D, Ap 2, Sector 3 Bucuresti

EXPODESIGN & CONSULTING
Descriere: SERVICII COMPLETE DE ORGANIZARE, PROIECTARE SI REALIZARE DE STANDURI EXPOZITIONALE PERSONALIZATE PENTRU TARGURI, EXPOZITII SI EVENIMENTE. OFERIM SERVICII COMPLETE DE PROIECTARE SI REALIZARE DE STANDURI EXPOZITIONALE PENTRU TARGURI SI EXPOZITII CU AJUTORUL SISTEMELOR MODULARE SI CU MATERIALE CONVENTIONALE.
Adresa: Str. Silvestru nr. 27, sector 2 Bucuresti


CABINET PSIHOLOGIE RADU IOANA MIHAELA
Descriere: CABINETUL DE PSIHOLOGIE AUTORIZAT VA OFERA URMATOARELE SERVICII: CONSILIERE PSIHOLOGICA ( ANXIETATE,ATACURI DE PANICA,STRES,DEPRESIE, FOBII, TERAPIE DE CUPLU/FAMILIE, DIFICULTATI DE RELATIONARE,TULBURARI DE ALIMENTATIE), MEDICINA MUNCII (ANGAJARE SI PERIODIC), EXAMINARI SI AVIZARI PSIHOLOGICE PENTRU PERMIS PORT ARMA(PERMIS DE VANATOARE,PERMIS DE AUTOAPARARE,TIR SPORTIV), AVIZARE ADMITERE CONCURS MAGISTRATURA, ATESTARE DETECTIVI PARTICULARI, PERMIS AUTO CATEGORIILE A,B,C,C+E,D.
Adresa: Calea Victoriei 91-93,sector 1,Bucuresti

NEXT DESIGN HOME CONCEPT DIVISION
Descriere: PROGRAMUL DE MODERNIZARE REABILITARE TERMICA SI CRESTERE A PERFORMANTEI ENERGETICE A BLOCURILOR DE LOCUINTE PROPUS DE NEXT DESIGN HOME CONCEPT DIVISION FARA COSTURI DIN PARTEA PROPRIETARILOR REABILITAREA TERMICA O PROBLEMA ? NIMIC MAI SIMPLU SI MAI RAPID VIZITATI WWW.HOMECONCEPT.NEXTDESIGN.RO
Adresa: Splaiul Unirii nr. 49, sector 3, Bucuresti

TIPOCART
Descriere: IN ATENTIA TUTUROR DETINATORILOR DE FOND ARHIVITIC,PERSOANE JURIDICE CAT SI PERSOANE FIZICE SC.TIPOCART SRL, CU O EXPERIENTA INDELUNGATA IN DOMENIUL ARHIVARII ,EXECUTA SERVICII DE LEGATORIE ARHIVA,PRECUM SI ALTE SERVICII CONEXE ACTIVITATII DE ARHIVARE.CONTACTATI -NE SI ARHIVA D-TRA V-A ARATA CF. LG.16/1996
Adresa: SOS. ALEXANDRIEI NR. 16, bl. L4, ap. 98, sector 5, Bucuresti

FIBROPT INSTAL
Descriere: S.C. FIBROPT INSTAL S.R.L. EXECUTA URMATOARELE TIPURI DE LUCRARI: INSTALARE CABLURI CU FIBRE OPTICE, CUPRU, AERIAN SI SUBTERAN; SUDURA FIBRA OPTICA (FIBRA SINGLE-MODE SI MULTI-MODE); MASURATORI FIBRA OPTICA INSTALARE SUBTERANA, PRIN SUFLARE SUB PRESIUNE A CABLULUI FO - PROIECT NETCITY; INSTALARE MICRODUCT / TUBETE, - PROIECTUL NETCITY; SOLUTII "LA CHEIE" - RETELE DE TELECOMUNICATII. RETELE DE CABLARE STRUCTURATA;
Adresa: Str. Franceza nr. 44, sector 3, 030105, Bucuresti

SC GENIUS TRAVEL SRL
Descriere: GENIUS TRAVEL ESTE O AGENTIE DE TURISM DIN BUCURESTI CARE VA POATE OFERI PACHETE COMPLETE CU OFERTE TURISTICE IN TARA SI IN STRAINATATE. INTRA ACUM PE SITE NOSTRU SI UNUL DIN CONSULTANTII GENIUS TRAVEL VA VA AJUTA IN ALEGEREA DESTINATIEI DE VACANTA DORITE.
Adresa: Blvd. IC Bratianu, Nr. 34, Sector 3, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA