Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Spcep Sector 5

608 rezultate
<< 32 33 34 35 36 >>

TECHNOCHIM - firma zilei la data 2009-07-13
Descriere: EXECUTIE SISTEME PARDOSELI INDUSTRIALE EPOXIDICE SI POLIURETANICE PT URMATOARELE DOMENII: INDUSTRIA ALIMENTARA, FARMACEUTICA, SPITALE, DEPOZITE, GARAJE SERVICE AUTO ETC.DISTRIBUTIE VOPSELE SPECIALE , LACURI PENTRU LEMN SI SCAUNE. IMPORT RASINI SINTETICE SI APLICARE PARDOSELI AUTONIVELANTE INDUSTRIALE
Adresa: Bd. Constructorilor nr. 31, bl. 5, ap. 25, sector 6, Bucuresti

LIDER CONTEXPERT
Descriere: SOCIETATEA ESTE FORMATA DINTR-UN COLECTIV DE CONTABILI PROFESIONISTI, PASIONATI DE EXERCITAREA PROFESIEI LOR. FIRMA DE CONTABILITATE DORESTE SA OFERE CLIENTILOR SERVICII CONTABILITATE DE CEA MAI BUNA CALITATE, INCREDERE PRIN PROFESIONALISM, GASIREA UNOR SOLUTII OPTIME IN DOMENIUL FINANCIAR-CONTABIL, SALARIZARE SI POLITICA MANAGERIALA.
Adresa: Sos. Pipera nr.17-19, bl. D3, sc. 2, et.1, ap. 25, sector 1, Bucuresti

TGV MEDIA
Descriere: AGENTIE DE PRODUCTIE PUBLICITARA. EXPERIENTA ACUMULATA STA LA BAZA SERVICIILOR PE CARE VI LE OFERIM: OBIECTE PROMOTIONALE PERSONALIZATE, TIPAR DIGITAL, TIPAR OFFSET, PRINTURI OUTDOOR, GRAVURA SI PRELUCRARI LASER, FOLIO, TIMBRU SEC, AMBALAJE, PUNGI PERSONALIZATE, WEBDESIGN, AMENAJARI DE STANDURI EXPOZITIONALE SI MACHETE PENTRU PROIECTE IMOBILIARE.
Adresa: Str. Ion Baiulescu nr. 72, sector 5, Bucuresti

ANALYTIKA INTERNATIONAL IT - MANAGEMEN CONSULTING SRL
Descriere: ANALYTIKA INTERNATIONAL IT-MANAGEMENT CONSULTING SE ADRESEAZA COMPANIILOR DIN DOMENIUL LOGISTICII, TRANSPORTURILOR SI CASELOR DE EXPEDITII, OFERIND SOLUTII SOFTWARE OPTIME DEZVOLTARII BUSINESS-ULUI, CONSULTANTA IN DOMENIU SI SOLUTII IT. VETI GASI SERVICII COMPLETE INTR-O SINGURA SURSA: CONSULTANTA, ANALIZA, IMPLEMENTARE.
Adresa: Calea Vitan nr. 23C, et. 4, sector 3, Bucuresti

SYSCERT - firma zilei la data 2009-08-08
Descriere: VA OFERIM SERVICII DE CERTIFICARE IN PARTENERIAT CU ORGANISMUL DE CERTIFICARE TÜV CERT AL TÜV HESSEN CU REFERINTELE: ISO 9001, ISO 14001, HACCP, ISO 22000, OHSAS 18001, ISO/TS 16949. INSTRUIRE.
Adresa: Sos. Virtutii nr.20, bl. R11F, ap. 16, sector 6, Bucuresti


VIRGIN TOURS
Descriere: AGENTIA DE TURISM VIRGIN TOURS VA STA LA DISPOZITIE CU GAMA VARIATA DE SERVICII-REZERVARI HOTELIERE IN TARA SI STRAINATATE, EMITERE BILETE DE AVION PENTRU TOATE COMPANIILE AERIENE INCLUSIV LOW COST, SEJURURI LA LITORAL, EXCURSII CU AUTOCARUL SI AVIONUL, DESTINATII EXOTICE, CROAZIERE, INCHIRIERE AUTOCARE, RENT A CAR, ORGANIZARE EVENIMENTE.
Adresa: Calea Victoriei 1-5, Sc. D, Ap 2, Sector 3 Bucuresti

ANDRULEX TRADE & CO SRL
Descriere: FIRMA DE CONTABILITATE DIN BUCURESTI OFERA SERVICII CONTABILE SI CONSULTANTA CONTABILA SI FINANCIARA, EXPERT CONTABIL SPECIALIZAT IN CONTABILITATE FIRME. PRINCIPALELE SERVICII OFERITE DE FIRMA NOASTRA DE CONTABILITATE SUNT: - CONSULTANTA FISCALA; - CONSULTANTA CONTABILA; - EXPERTIZA CONTABILA; - CONTABILITATE PRIMARA; - CONTABILITATE FINANCIARA SI DE GESTIUNE; - SALARIZARE SI RESURSE UMANE; - REFACERE CONTABILITATE; - INFIINTARI SOCIETATI COMERCIALE
Adresa: Aleea Lunca Siretului Nr. 6, Sector 6, Bucuresti

ENNI IMPEX
Descriere: CAMERE DE SUPRAVEGHERE - IMPORT SI DISTRIBUTIE DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE. IMPORT SI DISTRIBUTIE DE CAMERE DE SUPRAVEGHERE. SISTEME COMPLETE DE SUPRAVEGHERE VIDEO SUPRAVEGHERE VIDEO, CAMERE SUPRAVEGHERE, SISTEME SUPRAVEGHERE, SISTEME ALARMA, PLACI DE CAPTURA, SISTEME DE CONTROL ACCES, KITURI DE SUPRAVEGHERE, DVR STAND ALONE.
Adresa: Str. Neagoe Voda nr. 24-26, bl. 3/2, sc. A, et. 1, ap. 6, sector 1, Bucuresti

CHRIS MEDLIFE
Descriere: CENTRU MEDICAL HOLISTIC IN CARE PACIENTII BENEFICIAZA DE CONSULTATII SI TERAPII PERSONALIZATE CE SE IMBINA PENTRU A CREEA STAREA DE BINE A FIECARUI PACIENT CONSILIERE IN: COSMETICA (PRODUSE COSMETICE ORGANICE) ALIMENTATIE SANATOASA (DIETE, NUTRITIE, APARATURA ELECTROCASNICA ULTRA EFICIENTA) PURIFICAREA , UMIDIFIEREA SI IONIZAREA AERULUI (APARATURA PERFORMANTA PENTRU CASA, BIROU, CABINETE, SCOLI ETC)
Adresa: Sos. N. Titulescu nr. 89-91, bl. 9, sc. B, ap. 46, sector 1, Bucuresti

MERIDIAN LEASING
Descriere: LA MERIDIAN LEASING PERSOANELE JURIDICE AU PARTE DE FINANTARE RAPIDA LA ORICE ACHIZITIE DE MASINI SI UTILITARE NOI, PRIN LEASING OPERATIONAL. AVANTAJELE OBTINUTE DE FINANTAREA PRIN LEASING OPERATIONAL INCLUD COSTURI REDUSE DE EXPLOTARARE ALE PARCULUI, DEDUCERE FISCALA INTEGRALA, FINANTARE PENTRU MAI MULTE MASINI - FINANTARE ACHIZITIE FLOTE. RATA DE LEASING INCLUDE INTRETINERE AUTO, REVIZII AUTO SI ASIGURARI AUTO
Adresa: Str. Turnu Magurele, Nr 52-62, Sector 4


ECJ ACCOUNTING
Descriere: ECJ ACCOUNTING SRL, SOCIETATE DE EXPERTIZA CONTABILA, MEMBRA CECCAR, OFERA: - SERVICII COMPLETE DE CONTABILITATE FINANCIARA SI DE GESTIUNE; - INTOCMIREA SITUATIILOR FINANCIARE; - DECLARATII FISCALE LUNARE SI TRIMESTRIALE, DECONT TVA, DECLARATII CATRE AGENTIA FONDULUI DE MEDIU, SALARIZARE, INCLUSIV TOATE DECLARATIILE CATRE CAS, CASS, ANOFM, ITM, OBLIGATII DE PLATA; - VERIFICARI CONTABILE; - VERIFICAREA SI CERTIFICAREA BILANTULUI; - EXPERTIZE, EVALUARI, CONSULTANTA
Adresa: Bucuresti, Sector 4, Str. Ionescu Ghe.

HOUSE GARDEN GROUP
Descriere: HOUSE GARDEN GROUP OFERA SERVICII PROFESIONALE DE CURATENIE SI INTRETINERE FOLOSIND ATAT SOLUTII SI DETERGENTI CAT SI ECHIPAMENTE PROFESIONALE DE LA CELE MAI MARI COMPANII CE ACTIVEAZA IN ACEST DOMENIU. FIRMA NOASTARA ESTE UNA DINTRE PUTINELE CARE INSPIRA CALITATE. TOT CEEA CE FACEM, FACEM CU UN SINGUR SCOP: PERSOANELE CARE APELEAZA LA SEVICIILE FIRMEI SA FIE MULTUMITE IN URMA REZULTATULUI MUNCII NOASTRE SI SA REVINA CU DRAG LA NOI.
Adresa: Calea Calarasilor nr. 180, sector 3, 030631, Bucuresti

CRAZY GIRLS BEAUTY
Descriere: SALON DE INFRUMUSETARE PENTRU FEMEI SI BARBATI. CRAZY GIRLS BEAUTY ESTE UN “BOUTIQUE” SALON SITUAT CENTRAL CARE ARE O ECHIPA TALENTATA, CREATIVA SI EXPERIMENTATA GATA SA TE RASFETE SI SA ITI ASIGURE SERVICII LA STANDARDE INTERNATIONALE FOLOSIND PRODUSE DE CALITATE INTERNATIONALA. VA INVITAM SA VENITI LA SALONUL NOSTRU, DECORAT CU GUST, IN STILUL FRENCH ART DECO, SI SA VA BUCURATI DE O CEASCA DE CEAI ORGANIC IN TIMP CE NOI NE PREGATIM PENTRU DUMNEAVOASTRA.
Adresa: B-DUL MIRCEA VODA 52, BL M20BIS,SECTOR 3

ANA BUSINESS SERVICES SRL
Descriere: AGENTIA TOUROPERATOATE ANA TOUR & TRAVEL VA OFERTA PRIN SITE-UL WWW.ANALASTMINUTE.RO O GAMA LARGA DE SERVICII TURISTICE: BILETE DE AVION ONLINE, REZERVARI HOTELIERE ONLINE, SERVICII DE TRANSFER, TURURI DE ORAS, PACHETE DE TIP CHARTER, SEJURURI LITORAL/MONTANE, SEJURURI DE TIP CITY BREAK, CONSULTANT TURISTICA ETC.
Adresa: Str. Verigei, Nr.3, Sector 5

ABBY INTERNATIONAL DISTRIBUTION
Descriere: IMPORTATOR CANAPELE EXTENSIBILE PIELE , CANAPELE STOFA , CANAPELE DEHUSABILE ,CANAPELE PIELE ECOLOGICA ,CANAPELE OFFICE , CANAPELE BAR ,FOTOLII , TABURETI, CANAPELE DE COLT CLASICE , MODERNE CU LADA DE DEPOZITARE A LENJERIEI. PESTE 500 MODELE SI VARIANTE DE CONFIGURATII INDIVIDUALE SAU SET .PRODUSE UNIUNEA EUROPEANA , GARANTIE 24 LUNI . DETALII SI PRETURI PE : WWW.CANAPELEDINSTOFA.COM
Adresa: B-dul Ghencea nr. 134, sector 6, Bucuresti. Elite center etaj 2

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA