Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Iuliu Maniu Nr 6

24 rezultate
<< 1 2

CENTRUL MEDICAL MED PLUS - firma zilei la data 2009-08-17
Descriere: STOMATOLOGIE, CARDIOLOGIE EKG, ECOGRAFIE CARDIACA, CONTROL ANTICOAGULARE, GINECOLOGIE, CHIRURGIE ONCOLOGICA, CHIRURGIE GENERALA, O.R.L, DERMATOLOGIE, ANALIZE DE LABORATOR
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 158A, bl. J, sc. B, et. 1, ap. 38, sector 6, Bucuresti

SC MERITA CITIT SRL
Descriere: MERIT ANGAJAT ESTE O COMUNITATE SOCIALA CARE SUSTINE MEDIUL DIN PIATA MUNCII. ACEST SITE ARE DIRECTOR CU FIRME, LOCURI DE MUNCA, ARTICOLE, FORUM, GRUPURI, EVENIMENTE, CALCULATOARE SI ALTE SECTIUNI INTERESANTE.
Adresa: București, Sector 6, B-dul Iuliu Maniu, Nr. 13C, Bloc D5, Scara 1, Etaj 3, Ap.8

SC ALBASOFT SRL
Descriere: ACTIVITATI DESFASURATE: REALIZARE PROGRAME INFORMATICE, SERVICE SOFTWARE, VANZARE TEHNICA DE CALCUL, SERVICE HARDWARE, ASISTENTA TEHNICA SI CONSULTANTA IN DOMENIUL INFORMATIZARII ACTIVITATILOR ECONOMICE , CAT SI VANZARE, FISCALIZARE SI SERVICE CASE DE MARCAT.
Adresa: Piata Iuliu Maniu, Nr. 1A, Bl. 31E, Ap. 35

SC HANORA TRADE SRL
Descriere: ACOPERIND O GAMA VARIATA DE PRODUSE, WWW.HANORA.RO, OFERA POSIBILITATEA CLIENTILOR DE A FACE CUMPARATURI ONLINE (DE LA JUCARII, ACCESORII SI PIESE AUTO, SECURITATEA LOCUINTEI, PANA LA PRODUSE PENTRU SANATATE), RAPID SI SIGUR, FARA A PIERDE TIMPUL IN MAGAZINELE DE PROFIL. ESTE FOARTE SIMPLU: ALEGETI PRODUSELE, MODALITATEA DE TRANSPORT/ PLATA SI IN CEL MAI SCURT TIMP COMANDA VA AJUNGE LA DUMNEAVOASTRA.
Adresa: Iuliu Maniu

SCHRACK TECHNIK
Descriere: SIE SIND IN: * HOME. | * DESPRE NOI & CONTACT | * SCHRACK ROMANIA. ÎN CENTRUL ACTIVITĂȚII FIECĂRUI COLABORATOR SCHRACK SE AFLĂ CLIENTUL MULȚUMIT SCHRACK TECHNIK S.R.L. ESTE FILIALA DIN ROMâNIA A FIRMEI AUSTRIECE SCHRACK TECHNIK GMBH, PRODUCăTOR șI FURNIZOR DE APARATAJ ELECTRIC DE JOASă TENSIUNE CABLURI SI CONDUCTOARE, CORPURI DE ILUMINAT șI CABLARE STRUCTURATă. ÎN ROMANIA EXISTăM DIN 1998.
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 453-457, sector 6, Bucuresti


CONSTRUCT STEEL DEVELOPMENT
Descriere: CONSTRUCT STEEL DEVELOPMENT ESTE O COMPANIE TANARA , DAR CE SE BAZEAZA INSA PE EXPERIENTA ACUMULATA IN ULTIMII 10 ANI, DE CATRE ANGAJATII SAI IN DOMENIUL PROIECTARII SI REALIZARII CONSTRUCTIILOR METALICE. OFERIM SERVICII COMPLETE DE PROIECTARE SI ANTREPRIZA GENERALA PENTRU HALE INDUSTRIALE. ALATURI DE PARTENERII NOSTRII CE NE FURNIZEAZA INCHIDERILE DIN PANOURI SANDWICH SAU TABLA CUTATA , OFERIM O SOLUTIE COMPLETA IN REALIZAREA CONSTRUCTIILOR INDUSTRIALE.
Adresa: Bucuresti, B-dul Iuliu Maniu

STRATEGIC
Descriere: STRATEGIC ESTE O SOCIETATE CU CAPITAL INTEGRAL ROMâNESC, SPECIALIZATA IN SERVICII DE SECURITATE PROFESIONALE, OFERIND UN PACHET COMPLET DE SERVICII INCLUZAND PROIECTAREA, INSTALAREA, PUNEREA IN FUNCTIUNE, SCOLARIZAREA SI SERVICE-UL SISTEMELOR COMPLEXE DE SECURITATE CU DESTINATIE REZIDENTIALA SI INDUSTRIALA.RASPUNDEM CU PROMPTITUDINE LA ORICE SOLICITARE A PARTENERILOR NOSTRI, PENTRU ESTIMAREA COSTURILOR IN CAZURI CONCRETE, FARA NICI UN FEL DE COSTURI SAU OBLIGATII DIN PARTEA DVS.
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 55A, bl. 17A, ap. 3, Bucuresti

ALPHA PRINT XPRESS
Descriere: TIPAR DE CALITATE SURPRINZATOR DE ACCESIBIL!!! EXECUTAM TIPAR DIGITAL, INDOOR, OUTDOOR, OFFSET, SIGNALISTICA, PROMOTIONALE- PRODUCTIE PROPRIE, TERMENE DE LIVRARE SI PRETURI FARA CONCURENTA. CARTI DE VIZITA, MAPE, CATALOAGE, FLYERE, BANNERE, AUTOCOLANT PVC, COLANTARE MASINI, AFISE INDOOR, TIPAR ORICE DIMENSIUNE! EXECUTAM GRAFICA SI MACHETARE, IDENTITATE VIZUALA PENTRU CAMPANII DE PUBLICITATE. PRETURILE PENTRU SERVICIILE DE GRAFICA SI MACHETARE SUNT NEGOCIABILE, IN FUNCTIE DE COMEZI.
Adresa: B-dul Iuliu Maniu nr. 193-211, sector 6, 061098, Bucuresti

ALTGRAD AUTO
Descriere: ALTGRAD AUTO ESTE O COMPANIE DE TIP FULL SERVICE, SPECIALIZATA IN IMPORT SI VANZARE DE PIESE AUTO, CONSUMABILE SI ACCESORII. PRIN INTERMEDIUL ECHIPEI DE SPECIALISTI, ALTGRAD AUTO, ASIGURA SERVICE AUTO IN BUCURESTI LA CELE MAI AVANTAJOASE SOLUTII TEHNICE SI FINANCIARE. MARCILE LA CARE ASIGURAM SERVICE AUTO SUNT FORD , OPEL ,MAZDA , VW , AUDI, SEAT, SKODA ,FIAT SI MERCEDES. FIRMA OFERA SERVICII PROFESIONALE COMPLETE IN DOMENIUL AUTO, LA PRETURI ACCESIBILE.
Adresa: B-dul Iuliu Maniu 425-431, Sector 6, Pod Bucuresti/Pitesti, Complex Helios, Stand 16-70 Metri De Pod Bucuresti-Pitesti Partea Dreapta , Intrare Bucuresti-Pitesti
sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA