Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Acte Necesare Mutatie In Spatiu De Locuit Pentru Domiciliu Stabil

1251 rezultate
<< 1 2 3 4 >>

ARHIVLEG
Descriere: SERVICII DE LEGATORII ACTE ARHIVA, DOCUMENTE IN BUCURESTI OPERATIA DE LEGATORIE SE EFECTUEAZA LA SEDIUL CLIENTULUI. COPERTILE FOLOSITE SINT DIN CARTON DUPLEX SAU MUCAVA CU PINZA LA COTOR. TEL. 0723.831.240 - CORNEL
Adresa: Str. Pitulicii Nr. 3, sector 6, Bucuresti

SC INVENTURE FRANCHISE CONSULTING S.R.L.
Descriere: INVENTURE ESTE DETINATORUL PORTALULUI WWW.FRANCIZE.RO – CEL MAI IMPORTANT PORTAL DE FRANCIZA DIN ROMANIA. MISIUNEA COMPANIEI ESTE DE A FACILITA START-UP-UL SI DEZVOLTAREA DE AFACERI SUSTENABILE PRIN INTERMEDIUL SISTEMULUI DE FRANCIZA. LUCRAM IN DIVERSE DOMENII DE ACTIVITATE (RETAIL, HORECA, SERVICII), CEEA CE NE OFERA EXPERTIZA SI KNOW-HOW-UL NECESARE PENTRU A PUTEA LUA CELE MAI POTRIVITE DECIZII DE BUSINESS.
Adresa: Str. Aviator Maior Mircea Zorileanu Nr. 39 Cod Postal 012053, Sector 1, Bucuresti, Romania

DAVO PRO COMPANY
Descriere: DAVO PRO VA OFERA PRAGURI PARCHET SI SOLUTII PROFESIONALE DE AMENAJARE A CASEI. PRIN GAMA VARIATA DE PRODUSE TIP BRICOLAJ, DAR MAI ALES PRIN MULTITUDINEA DE PRODUSE TIP PRAGURI PARCHET, DAVO PRO REPREZINTA ALEGERA OPTIMA PENTRU UN CONSTRUCTOR EXPERIMENTAT SAU UN AMATOR IN BRICOLAJ. PLACI TAVAN FALS PRIN DAVO PRO. DAVO PRO ESTE SPECIALISTUL DUMNEAVOASTRA IN BRICOLAJ SI VA OFERA SOLUTII PROFESIONALE IN AMENAJAREA CASEI SI DESIGN INTERIOR. VA INVITAM SA ALEGETI PRODUSELE DE BRICOLAJ NECESARE DIN GAMA NOASTRA VARIATA DE PRODUSE. DAVO PRO ESTE SPECIALISTUL DUMNEAVOASTRA IN AUTOCOLANT MOBILA. VA INVITAM SA VIZITATI MAGAZINUL NOSTRU ONLINE SI SA VA ALEGEGI AUTOCOLANTUL DE MOBILA POTRIVIT CU DORINTELE SI NEVOILE DUMNEAVOASTRA. CU O EXPERIENTA PE PIATA, DAVO PRO COMERCIALIZEAZA O GAMA VARIATA DE PRODUSE TIP AUTOCOLANT MOBILA.
Adresa: B-dul Bucurestii Noi 25A, Etaj 1, Cam C102, Sector 1

DABY SOLUTIONS
Descriere: SPECIALIZATI IN DISTRIBUTIA EN-GROSS DE FLORI TAIATE PENTRU ARANJAMENTE, PLANTE PENTRU INTERIOR, PLANTE PENTRU EXTERIOR, SEMINTE, BULBI, RASADURI, CAT SI O GAMA COMPLETA DE UNELTE SI ACCESORII PENTRU ARANJAMENTELE FLORALE, COMPANIA NOASTRA VINE IN INTAMPINAREA CELOR MAI INALTE CERINTE. ACTIVITATEA NOASTRA SE DESFASOARA PE O SERIE DE PRINCIPII BINE DEFINITE, PRINCIPII CE VIN SA CARACTERIZEZE IN TOTALITATE SOLUTII COMPLETE PENTRU FLORARII, DESIGN SI AMENAJARI INTERIOARE, PEISAGISTICA, ETC.
Adresa: str. Bucegi nr. 115/A/26, Bacau

CASANEO CONSTRUCT
Descriere: CONSTRUIM CASE DE LOCUIT, VILE, CASE DE VACANTA, PENSIUNI, CASE CU STRUCTURA DE LEMN, CASE AMERICANE, PREFABRICATE DIN PANOURI DE LEMN SI OSB, CASE ECOLOGICE. FIRMA NOASTRA EXECUTA CASE ZIDARIE DIN CARAMIDA SAU BCA CONSTRUCTII CASE STRUCTURA COMBINATA, PARTER DE ZIDARIE, ETAJ DIN LEMN MANSARDE PE STRUCTURA DE LEMN LA CASE, BLOCURI EXECUTAM LUCRARI PENTRU CASE DE LEMN SAU ZIDARIE, LA CHEIE, LA GRI, SAU LA ROSU.
Adresa: Campina, Prahova, Bdul Carol I, Nr. 18


CAZARE BUCURESTI REGIM HOTELIER
Descriere: CAUTATI UN APARTAMENT DE LUX, COMPLET MOBILAT SI UTILAT, IN REGIM HOTELIER, IN BUCURESTI? AVETI NEVOIE DE CAZARE IN BUCURESTI IN CONDITII CONFORTABILE PENTRU VACANTA DVS. SAU CALATORIA DE AFACERI? VRETI SA INCHIRIATI UN APARTAMENT PENTRU CATEVA ZILE SAU SAPTAMANI IN CENTRUL BUCURESTIULUI? NOI VA OFERIM APARTAMENTE DE LUX LA CELE MAI BUNE PRETURI.
Adresa: B-dul Nicolae Bălcescu nr. 18, sector 1, 010052‎, Bucuresti

EATER ONLINE
Descriere: COMANZI SI MANANCI INTR-UN CLICK! CEL MAI MARE SITE DE LIVRARE MANCARE LA DOMICILIU SI BIROU, IN TOATE ORASELE, ORICE RESTAURANT SPECIFIC CULINAR SI PIZZA!
Adresa: Matei Voievod, Nr.29

CBVF ACCOUNTING & INFORMATICS
Descriere: INTR-O LUME îN CARE AFACERILE TIND TOT MAI MULT SA SE GLOBALIZEZE,CBVF OFERA POSIBLITATI DE A UTLIZA SERVICII PENTRU PROMOVAREA AFACERILOR PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR WEB,EFICIENTIZAREA ACTIVITATILE COMPANIEI PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR PUSE LA DISPOZITIE,DAR SI SOLUTIONAREA DIVERSELOR PROBLEME DE IT.AVEM CONVINGEREA CA APORTUL NOSTRU POATE FI BENEFIC ORICAREI AFACERI CARE DORESTE SA PROFITE DE PERSPECTIVELE OFERITE,CONCRETIZAREA SA POATE FI PRIN SERVICIILE NECESARE SAU COMPLETAREA ACESTORA.
Adresa: Sos. Vitan Barzesti nr. 7D, bl. 2, sc. A, et. 6, ap. 179, sector 4, Bucuresti

SANATATEA MEDIA GROUP
Descriere: SANATATEA MEDIA GROUP SE DISTINGE IN MOD NATURAL DE CELELALTE COMPANII DIN ACEASTA SFERA DE ACTIVITATE,TOCMAI PRIN NIVELUL CALITATII SERVICIILOR PRESTATE. SANATATEA MEDIA GROUP ACOPERA PRIN CELE TREI COMPONENTE ALE SALE TOATE NIVELURILE DE COMUNICARE NECESARE: * DIVIZIA DE PR & COMUNICARE - FUNCTIONEAZA CA O AGENTIE INDEPENDENTA DE RELATII PUBLICE SI COMUNICARE, SPECIALIZATA PE DOMENIUL SANATATII; * DIVIZIA DE EVENIMENTE - ADUCE PE PIATA CONCEPTE INOVATOARE DE EVENIMENTE IN DOMENIUL SANATATII
Adresa: Str. Pictor Arthur Verona nr. 21, ap. 2, Sector 1, Bucuresti

ELEGANCE DECOR
Descriere: ELEGANCE DECOR OFERA CLIENTILOR SAI O GAMA VARIATA DE DECORATIUNI INTERIOARE SPECIAL CREATE PENTRU A OFERI PERSONALITATE SI RAFINAMENT ORICARUI SPATIU AMENAJAT, DE LA LOCUINTE PRIVATE LA RESTAURANTE, CAFENELE SI HOTELURI: CORNISE, PLINTE, BRAURI, PROFILE, ANCADRAMENTE INTERIOARE-EXTERIOARE, ROZETE, COLOANE. OGLINZI DECORATIVE SI OGLINZI MODERNE. PRODUSELE OFERITE IMBINA ELEGANTA OFERITA DE CALITATEA SUPERIOARA CU SIMPLITATEA DATA DE PRETURILE ACCESIBILE LA CARE POT FI ACHIZITIONATE.
Adresa: Str Eforiei, Nr 2


RESTAURANT PERLA - firma zilei la data 2009-08-25
Descriere: RESTAURANT - MESE FESTIVE, INTALNIRI AFACERI,ANIVERSARI , IN CELE TREI SALOANE SAU LA ORICE DOMICILIU SOLICITAT.SE ACCEPTA TOATE CARTILE DE CREDIT
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr. 1-3, sector 1, Bucuresti

TEX DESIGN
Descriere: CU O EXPERIENTA DE PESTE 3 ANI, SC TEXDESIGN PRELATE SRL ESTE SPECIALIZATA IN IMPORTUL SI COMERCIALIZAREA PRELATELOR. DATORITA COLABORARII CU DOI DINTRE CEI MAI IMPORTANTI PRODUCATORI DIN LUME, SIOEN SI MEHLER, SOCIETATEA NOASTRA VA OFERA PRELATE PENTRU O GAMA LARGA DE UTILIZARI: PRELATE PENTRU CAMIOANE PRELATE PENTRU COPERTINE SI CORTURI MATERIALE UTILIZATE IN INDUSTRIA PUBLICITATII PRELATE PENTRU MARCHIZE PRELATE PENTRU CONFECTIONAREA BARCILOR
Adresa: Str. Gherghitei nr. 60, sector 2, 022515, Bucuresti

SC METALLOTECHNICA PB PLUS SRL
Descriere: COMPANIA S-A INFIINTAT IN IUNIE 2008 SI ESTE SPECIALIZATA IN FABRICAREA, IMPORTUL SI COMERTUL CU DISPOZITIVE DE MAXIMA SECURITATE DIN DOMENIILE: ANTI-FURT SI ANTI-INCENDIU. EXECUTAM USI SECURIZATE PENTRU BANCI, CUTII DE VALORI, SEIFURI DE DATE , SEIFURI PENTRU ARME, SEIFURI REZISTENTE LA FOC PENTRU DEPOZITAREA DOCUMENTELOR CU VALOARE, SEIFURI CU CIFRU ROTATIV,PENTRU BIROU SI CASA SAU CU CIFRU ELECTRONIC ,DE PERETE, INCORPORATE IN BIROU, ETC.
Adresa: FAINARI NR 7 SECT 2 BUCURESTI

FREIDAVET
Descriere: SERVICII MEDICAL VETERINARE LA DOMICILIU
Adresa: Iasi

ROMTANK
Descriere: SUNTEM O FIRMă SPECIALIZATă îN DOMENIUL TEHNICII DE DISTRIBUțIEI CARBURANțI îN SPECIAL PENTRU PARCURI AUTO, șANTIERE, EXPLOATăRI FORESTIERE, FERME AGRICOLE, AEROPORTURI PRECUM SI POMPE DE COMBUSTIBIL SI SERVICIILE AFERENTE. - REZERVOARE MOBILE COMBUSTIBIL - POMPE DE DISTRIBUTIE OMOLOGATE OFICIAL - REZERVOARE PENTRU APA - RECIPIENTI PENTRU ULEI UZAT - REZERVOARE TRANSPORTABILE CU AUTORIZARE ADR - SISTEM AUTOMAT PENTRU GESTIONAREA ALIMENTARILOR
Adresa: Str. Tampei nr. 13, bl. D1, sc. E, ap. 14, Brasov

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA