Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Acte Necesare Mutatie In Spatiu De Locuit Pentru Domiciliu Stabil

35 rezultate
<< 1 2 3 >>

EATER ONLINE
Descriere: COMANZI SI MANANCI INTR-UN CLICK! CEL MAI MARE SITE DE LIVRARE MANCARE LA DOMICILIU SI BIROU, IN TOATE ORASELE, ORICE RESTAURANT SPECIFIC CULINAR SI PIZZA!
Adresa: Matei Voievod, Nr.29

SERVICII FUNERARE PRESIDENT
Descriere: PRESIDENT VA OFERA SERVICII FUNERARE LA PRETURI ACCESIBILE. SERVICII FUNERARE COMPLETE NON STOP,IMBALSAMARE,CONSULTANTA GRATUITA, ACTELE NECESARE INHUMARII
Adresa: BLD.N.TITULESCU NR.35A(COMPLEX GROAPA) , ROMANIA, Craiova

ELEGANCE DECOR
Descriere: ELEGANCE DECOR OFERA CLIENTILOR SAI O GAMA VARIATA DE DECORATIUNI INTERIOARE SPECIAL CREATE PENTRU A OFERI PERSONALITATE SI RAFINAMENT ORICARUI SPATIU AMENAJAT, DE LA LOCUINTE PRIVATE LA RESTAURANTE, CAFENELE SI HOTELURI: CORNISE, PLINTE, BRAURI, PROFILE, ANCADRAMENTE INTERIOARE-EXTERIOARE, ROZETE, COLOANE. OGLINZI DECORATIVE SI OGLINZI MODERNE. PRODUSELE OFERITE IMBINA ELEGANTA OFERITA DE CALITATEA SUPERIOARA CU SIMPLITATEA DATA DE PRETURILE ACCESIBILE LA CARE POT FI ACHIZITIONATE.
Adresa: Str Eforiei, Nr 2

INSTAL SERVICE
Descriere: INSTALATII- INTERVENTII URGENTE LA DOMICILIU
Adresa: Str. Fainari nr. 26, bl. 50, sector 2, Bucuresti

RESTAURANT PERLA - firma zilei la data 2009-08-25
Descriere: RESTAURANT - MESE FESTIVE, INTALNIRI AFACERI,ANIVERSARI , IN CELE TREI SALOANE SAU LA ORICE DOMICILIU SOLICITAT.SE ACCEPTA TOATE CARTILE DE CREDIT
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr. 1-3, sector 1, Bucuresti


PROIECTE DE CASE
Descriere: PROIECTE DE CASE SI VILE DIN LEMN. CONSTRUIESTE MAI IEFTIN CU LEMN. VIZITEAZA SITUL SI AFLA INFORMATII DESPRE CONSTRUCTIILE DIN LEMN PRECUM SI ALTE INFORMATII NECESARE IN MOMENTUL IN CARE AI DECIS SA CONSTRUIESTI O CASA.
Adresa: Avram 24

ADVANCED CARDIOMED
Descriere: CLINICA PARTICULARA ,MED.GENERALA,MED.MUNCII,GINECOLOGIE,PSIHOLOGIE,SALA TRATAMENTE IV ,IM,TRATAMENTE LA DOMOCILIU,CONSULTATII LA DOMICILIU
Adresa: SOS IANCULUI 21 SECTOR 2

PFA ANCA BOGDAN
Descriere: SUNTEM PREGATITI SA OFERIM CONSULTANță PRIMARă GRATUITă BENEFICIARILOR NOșTRI PENTRU A IDENTIFICA îMPREUNă DOMENIILE DE INTERES îN CARE îI PUTEM ASISTA, CA șI POTENțIALELE SURSE DE FINANțARE DIN FONDURI EUROPENE.IN ACEST SCOP AM CREAT UN CD DE PREZENTARE A POSIBILITATILOR DE ACCESARE A FONDURILOR NERAMBURSABILE SI AM ADAUGAT SI O SELECTIE DE DOCUMENTE ABSOLUT NECESARE IN SCRIEREA PROIECTULUI DVS.EX: MODELE DE PLAN DE AFACERI, STUDIU DE FEZABILITATE, CATALOGUL SURSELOR DE FINANTARE LA ZI,ETC.
Adresa: str. T. Vladimirescu nr. 32, Dolj

KORONA
Descriere: CENTRU MEDICAL - GINECOLOGIE, OBSTETRICA SI ASISTENTA LA NASTERE, SEXOLOGIE SI PLANNING FAMILIAL, OFFICE HISTEROSCOPY, LABORATOR DE ANALIZE, MEDICINA MUNCII ISO 9001, SREN 15189, PSIHOLOGIE, MEDICINA DE FAMILIE, ASISTENTA MEDICALA LA DOMICILIU
Adresa: B-dul Drumul Taberei nr. 38, bl. OD4, sector 6, Bucuresti

VIVA CLEAN
Descriere: VRETI CA IN LOCUINTA DUMNEAVOASTRA SAU LA LOCUL DE MUNCA SA PRIMEZE CURATENIA? FIRMA VIVA CLEAN VA FACE CA ACEST LUCRU SA SE INDEPLINEASCA! APELEAZA LA SERVICIUL DE CURATENIE BIROURI, CURATENIE LA DOMICILIU, SPALARE MOCHETA SAU LA SERVICIUL DE CURATARE CANAPELE SI FOTOLII DE LA VIVA CLEAN. CONTACTEAZA-NE PENTRU MAI MULTE DETALII!
Adresa: Strada Bibescu Voda Nr 2, Sector 4, Bucuresti, Romania


COMANDA FLORI ONLINE
Descriere: COMANDA FLORI ONLINE CU LIVRARE LA DOMICILIU IN BUCURESTI SI RESTUL TARII. LIVRARE FLORI, ARANJAMENTE FLORALE, BUCHETE DE FLORI, PRIN CURIER, IN TOATA TARA. VINDEM TRANDAFIRI, CRINI, FREZII, LALELE, ORHIDEE, GERBERA, ETC.
Adresa: Sos. Banatului Nr. 36, Chi

KORONA MEDCOM
Descriere: CENTRU MEDICAL POLIVALENT (ISO 9001, SREN 15189) GINECOLOGIE, OBSTETRICA SI ASISTENTA LA NASTERE, SEXOLOGIE SI PLANNING FAMILIAL, OFFICE HISTEROSCOPY, LABORATOR DE ANALIZE, MEDICINA MUNCII, PSIHOLOGIE, MEDICINA DE FAMILIE, ASISTENTA MEDICALA LA DOMICILIU
Adresa: Str. Drumul Taberei nr. 38, bl. OD4, parter, sector 6, Bucuresti

EXTERMINUS
Descriere: EXTERMINUS OFERA SERVICII DE DERATIZARE ,DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE NON STOP IN BUCURESTI,ILFOV SI JUDETELE INVECINATE.LUCRARILE DE DERATIZARE ,DEZINSECTIE SI DEZINFECTIE SUNT EXECUTATE DE PERSONAL CALIFICAT CU SUBSTANTE BIOCIDE ,RATICIDE SI DEZINFECTANTE DE ULTIMA GENERATIE,PRODUSE SPECIAL CONCEPUTE PENTRU STARPIREA VIRUSURILOR,INSECTELOR SI A ROZATOARELOR.PENTRU CONTR ACTE,ABONAMENTE SI COMENZI VA RUGAM SUNATI LA 0752886326 SI 0762851668 .
Adresa: Drumul Potcoavei nr. 60, Voluntari, Pipera

CBVF ACCOUNTING & INFORMATICS
Descriere: INTR-O LUME îN CARE AFACERILE TIND TOT MAI MULT SA SE GLOBALIZEZE,CBVF OFERA POSIBLITATI DE A UTLIZA SERVICII PENTRU PROMOVAREA AFACERILOR PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR WEB,EFICIENTIZAREA ACTIVITATILE COMPANIEI PRIN INTERMEDIUL SERVICIILOR PUSE LA DISPOZITIE,DAR SI SOLUTIONAREA DIVERSELOR PROBLEME DE IT.AVEM CONVINGEREA CA APORTUL NOSTRU POATE FI BENEFIC ORICAREI AFACERI CARE DORESTE SA PROFITE DE PERSPECTIVELE OFERITE,CONCRETIZAREA SA POATE FI PRIN SERVICIILE NECESARE SAU COMPLETAREA ACESTORA.
Adresa: Sos. Vitan Barzesti nr. 7D, bl. 2, sc. A, et. 6, ap. 179, sector 4, Bucuresti

CABINET INDIVIDUAL DE AVOCAT SIMION ADINA
Descriere: CABINETUL INDIVIDUAL DE AVOCAT “SIMION ADINA”, îNFIINțAT îN BAZA L 51/1995 DESFAșOARă TOATE ACTIVITățILE PREVăZUTE DE LEGEA PENTRU ORGANIZAREA șI EXERCITAREA PROFESIEI DE AVOCAT șI STATUTUL PROFESIEI DE AVOCAT, RESPECTIV ASISTENță, CONSULTANță șI REPREZENTARE JURIDICă: REDACTARE ACTE, ATESTAREA IDENTITățIIPăRțILOR șI DAREA DE DATă CERTă ACTELOR REDACTATE, APARAREA PERSOANELOR FIZICE SAU JURIDICE ROMâNE îN FAțA INSTANțELOR JUDECăTOREșTI DE DREPT COMUN, PRECUM SI CURTEA DE ARBITRAJ INTERNATIONAL.
Adresa: Str. Matei Basarab nr. 69, sector 3, 030672, Bucuresti

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA