Catalog online cu firme din Bucuresti si Ilfov
Prima pagina Lista firme Anunturi Catalog Webdesign Promotionale Inscriere Utile Contact Login clienti Harta site

sageata Catalog:

Catalogul INDEX Bucurestean, este la ora actuala cea mai avantajoasa solutie de a va promova si mentine imaginea pe piata capitalei.

sageata Promotionale:

Materiale promotionale: pliante, cataloage de prezentare, pixuri, agende, calendare, tricouri, etc

sageata Angajari:

Angajam reprezentanti vanzari spatii publicitare

Conferinta Meat Milk
Servicii tipografice complete
infoFIRME
infoCONSTRUCT
infoALIMENT
infoFERMA
Fabrica de carne

sageata Linkuri sponsorizate:

<< Inapoi  

Acte Necesare Mutatie In Spatiu De Locuit Pentru Domiciliu Stabil

40 rezultate
<< 1 2 3 >>

ZAMCOM PREST
Descriere: PRESTARII SERVICII LEGATORIE ACTE
Adresa: Aleea Dealul Macinului nr. 4, Bl. D40, Sc. E, Et. 4, Ap. 73, Sector 6, Bucuresti

USI INTERIOR
Descriere: USI INTERIOR. OFERIM USI DE INTERIOR PENTRU ORICE FEL DE SPATIU, PLIABILE SAU NU, SIMPLE SAU DIN CIRES SAU NUC, DIN STICLA SAU METAL.
Adresa: Avram 24

NEDEIAS COM
Descriere: SOCIETATEA ESTE IMPORTATOR DIRECT PENTRU STATII DE EPURARE, DEDURIZATOARE, SISTEME DE TRATARE A APEI, FILTRE, SEPARATOARE DE GRASIMI SI HIDROCARBURI, LAMPI UV, FOSE SEPTICE, REZERVOARE APA. EXPERIENTA, PROFESIONALISMUL SI PRETURILE AVANTAJOASE NE RECOMANDA CA UN PARTENER DE INCREDERE IN DOMENIUL TRATARII APEI. OFERIM SOLUTII ATAT IN DOMENIUL CASNIC CAT SI IN CEL INDUSTRIAL, DE LA CASE DE LOCUIT PANA LA LOCALITATI.
Adresa: Str. Zorilor nr. 15

EDIGRAM
Descriere: ECHIPA RESTAURANTULUI ULTIMUL DON VA POATE ASISTA IN ORGANIZAREA NUNTII SAU BOTEZULUI. VA OFERIM UN SPATIU GENEROS, PERSONAL CALIFICAT, AMBIANTA INTIMA SI DOUA TIPURI DE MENIU BOTEZ. VIZUALIZATI ONLINE PRETURILE PENTRU MENIU NUNTA SAU MENIU BOTEZ. PRETURI ACCESIBILE. POSIBILITATE REZERVARE ONLINE.
Adresa: Intrarea Silistraru, Sector 6, Bucuresti

CONSMARI COMTRANS SERV
Descriere: PRESTARI SERVICII LEGATORIE ACTE ARHIVA
Adresa: Bucuresti


CASANEO CONSTRUCT
Descriere: CONSTRUIM CASE DE LOCUIT, VILE, CASE DE VACANTA, PENSIUNI, CASE CU STRUCTURA DE LEMN, CASE AMERICANE, PREFABRICATE DIN PANOURI DE LEMN SI OSB, CASE ECOLOGICE. FIRMA NOASTRA EXECUTA CASE ZIDARIE DIN CARAMIDA SAU BCA CONSTRUCTII CASE STRUCTURA COMBINATA, PARTER DE ZIDARIE, ETAJ DIN LEMN MANSARDE PE STRUCTURA DE LEMN LA CASE, BLOCURI EXECUTAM LUCRARI PENTRU CASE DE LEMN SAU ZIDARIE, LA CHEIE, LA GRI, SAU LA ROSU.
Adresa: Campina, Prahova, Bdul Carol I, Nr. 18

ARHIVLEG
Descriere: SERVICII DE LEGATORII ACTE ARHIVA, DOCUMENTE IN BUCURESTI OPERATIA DE LEGATORIE SE EFECTUEAZA LA SEDIUL CLIENTULUI. COPERTILE FOLOSITE SINT DIN CARTON DUPLEX SAU MUCAVA CU PINZA LA COTOR. TEL. 0723.831.240 - CORNEL
Adresa: Str. Pitulicii Nr. 3, sector 6, Bucuresti

EATER ONLINE
Descriere: COMANZI SI MANANCI INTR-UN CLICK! CEL MAI MARE SITE DE LIVRARE MANCARE LA DOMICILIU SI BIROU, IN TOATE ORASELE, ORICE RESTAURANT SPECIFIC CULINAR SI PIZZA!
Adresa: Matei Voievod, Nr.29

SERVICII FUNERARE PRESIDENT
Descriere: PRESIDENT VA OFERA SERVICII FUNERARE LA PRETURI ACCESIBILE. SERVICII FUNERARE COMPLETE NON STOP,IMBALSAMARE,CONSULTANTA GRATUITA, ACTELE NECESARE INHUMARII
Adresa: BLD.N.TITULESCU NR.35A(COMPLEX GROAPA) , ROMANIA, Craiova

ELEGANCE DECOR
Descriere: ELEGANCE DECOR OFERA CLIENTILOR SAI O GAMA VARIATA DE DECORATIUNI INTERIOARE SPECIAL CREATE PENTRU A OFERI PERSONALITATE SI RAFINAMENT ORICARUI SPATIU AMENAJAT, DE LA LOCUINTE PRIVATE LA RESTAURANTE, CAFENELE SI HOTELURI: CORNISE, PLINTE, BRAURI, PROFILE, ANCADRAMENTE INTERIOARE-EXTERIOARE, ROZETE, COLOANE. OGLINZI DECORATIVE SI OGLINZI MODERNE. PRODUSELE OFERITE IMBINA ELEGANTA OFERITA DE CALITATEA SUPERIOARA CU SIMPLITATEA DATA DE PRETURILE ACCESIBILE LA CARE POT FI ACHIZITIONATE.
Adresa: Str Eforiei, Nr 2


INSTAL SERVICE
Descriere: INSTALATII- INTERVENTII URGENTE LA DOMICILIU
Adresa: Str. Fainari nr. 26, bl. 50, sector 2, Bucuresti

PROIECTE DE CASE
Descriere: PROIECTE DE CASE SI VILE DIN LEMN. CONSTRUIESTE MAI IEFTIN CU LEMN. VIZITEAZA SITUL SI AFLA INFORMATII DESPRE CONSTRUCTIILE DIN LEMN PRECUM SI ALTE INFORMATII NECESARE IN MOMENTUL IN CARE AI DECIS SA CONSTRUIESTI O CASA.
Adresa: Avram 24

RESTAURANT PERLA - firma zilei la data 2009-08-25
Descriere: RESTAURANT - MESE FESTIVE, INTALNIRI AFACERI,ANIVERSARI , IN CELE TREI SALOANE SAU LA ORICE DOMICILIU SOLICITAT.SE ACCEPTA TOATE CARTILE DE CREDIT
Adresa: Sos. Stefan cel Mare nr. 1-3, sector 1, Bucuresti

ADVANCED CARDIOMED
Descriere: CLINICA PARTICULARA ,MED.GENERALA,MED.MUNCII,GINECOLOGIE,PSIHOLOGIE,SALA TRATAMENTE IV ,IM,TRATAMENTE LA DOMOCILIU,CONSULTATII LA DOMICILIU
Adresa: SOS IANCULUI 21 SECTOR 2

PFA ANCA BOGDAN
Descriere: SUNTEM PREGATITI SA OFERIM CONSULTANță PRIMARă GRATUITă BENEFICIARILOR NOșTRI PENTRU A IDENTIFICA îMPREUNă DOMENIILE DE INTERES îN CARE îI PUTEM ASISTA, CA șI POTENțIALELE SURSE DE FINANțARE DIN FONDURI EUROPENE.IN ACEST SCOP AM CREAT UN CD DE PREZENTARE A POSIBILITATILOR DE ACCESARE A FONDURILOR NERAMBURSABILE SI AM ADAUGAT SI O SELECTIE DE DOCUMENTE ABSOLUT NECESARE IN SCRIEREA PROIECTULUI DVS.EX: MODELE DE PLAN DE AFACERI, STUDIU DE FEZABILITATE, CATALOGUL SURSELOR DE FINANTARE LA ZI,ETC.
Adresa: str. T. Vladimirescu nr. 32, Dolj

sageata Cautare rapida

catalog
Baza de date cu peste 15000 de firme din Bucuresti si Ilfov

sageata Verifica-ti mailul
Email:   
Parola:

infoMOBILA
infoTURIST
infoIT-C

  Arhiva 7, 8, 9 © INDEX MEDIA